it_meliw مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 360 عنوان معرفی کتاب 48 بازدید | 9 پست سلااام بچه ها میشه لطفا یه کتاب خیلی جالب قشنگ.. تینیجری معرفی کنین :)باید فردا تو زنگ انشا یه کتاب حتما معرفی کنمو ممنون میشم اگه معرفی کردین توضیح بدین درباره ی چیه❤ 1402/10/23 | 22:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
goumbouli عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 832 پیرمرد و دریادر مورد اینکه هیچوقت نا امید نشیم.بعد از مشکلات و سختیها قطعا یه اتفاق خوب میوفته
moca عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 675 دختری که در اعماق دریا افتاد ۲ سال مقاومت کردم که ثبت نام نکنم دیگه امشب نتونستم جلوی خودمو بگیرم 😂 درخواست دوستی ندید لطفا اقایون به خصوص و لایک نکنید ممنون
it_meliw مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 360 پیرمرد و دریا در مورد اینکه هیچوقت نا امید نشیم. بعد از مشکلات و سختیها قطعا یه اتفاق خوب میوفته مرسیی 💕
it_meliw مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 360 دختری که در اعماق دریا افتاد میشه بگی درباره چیه؟
moca عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 675 میشه بگی درباره چیه؟ داستان فانتزی و عاشقانه، شما را به سرزمینی جادویی و سرشار از ناشناختهها میبرد و درعینحال، با گوشهای از فرهنگ و ادبیات کهن کرهای نیز آشنا میکند. ۲ سال مقاومت کردم که ثبت نام نکنم دیگه امشب نتونستم جلوی خودمو بگیرم 😂 درخواست دوستی ندید لطفا اقایون به خصوص و لایک نکنید ممنون
moca عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 675 میشه بگی درباره چیه؟ حسش نبود تایپ کنم برات کپی پیس کردم ۲ سال مقاومت کردم که ثبت نام نکنم دیگه امشب نتونستم جلوی خودمو بگیرم 😂 درخواست دوستی ندید لطفا اقایون به خصوص و لایک نکنید ممنون
it_meliw مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 360 حسش نبود تایپ کنم برات کپی پیس کردم اکی مرسیی ازت لطف کردی:)فقط جالب بود داستانش ولی زدم گوگل زیاد نظراتش جالب نبود ..میشه کتابای دیگه ایم اگه خوندی مثل این بگی
moca عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 675 اکی مرسیی ازت لطف کردی:) فقط جالب بود داستانش ولی زدم گوگل زیاد نظراتش جالب نبود ..میشه کتابای دیگه ... عزیزمکتابای من تینیجری نیستن اینم هدیه برای یه دختر ۱۶ ساله گرفته بودم یادمه ۲ سال مقاومت کردم که ثبت نام نکنم دیگه امشب نتونستم جلوی خودمو بگیرم 😂 درخواست دوستی ندید لطفا اقایون به خصوص و لایک نکنید ممنون
it_meliw مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 360 عزیزمکتابای من تینیجری نیستن اینم هدیه برای یه دختر ۱۶ ساله گرفته بودم یادمه اها باشه پس