2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب اجازه بدید فردا ازشون اجازه بگیرم چون نمیتونم بدون اجازه اونا اسماشونو بدم

باشه

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

برای چه کاری ؟

باطل و سحری و محبت

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
دوستان به هیچکس اعتماد نکنید مخصوصا توی نی نی سایت زیاد دیدم تبلیغ دعانویس میکنن، توی کل ایران شاید ...

بخشید اگه از طریق سرکتاب متوجه بشی ک طلسم داری یعنی طرف با دعاشناس اصیل این کارو کرده موثر بوده درست؟

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
فعلا الان  فقط زهرا زاده فاطمه رو مشکلی نیست بهتون میگم

اجازه بدید بنده ببینم دعای باطل کردن سحر وجادو از راه دور هست,براشون انجام میدم,فعلا چهار قل رو تهیه کرده در منزل نصب کنند ومعوذتین رو هررو هر روز بخونند

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

منم‌مشکلم رو بگم‌میتونین کمک کنید بهم 

اگر بتونم چرا که نه

بخشید اگه از طریق سرکتاب متوجه بشی ک طلسم داری یعنی طرف با دعاشناس اصیل این کارو کرده موثر بوده درست ...

سرکتاب ،یک کتاب نوشته انسان هست و با عدد ابجد براتون حساب،میکنن ، مثلا تمام فاطمه های دنیا زاده زهرا شبیه هم در میاد، دعانویس های قهار اصلا سرکتاب رو قبول ندارن سرکتاب یک نوع وسیله شیادی هست

سرکتاب ،یک کتاب نوشته انسان هست و با عدد ابجد براتون حساب،میکنن ، مثلا تمام فاطمه های دنیا زاده زهرا ...

متوجهم

اما خب ویزگی مشترکی نگفتن جز به جز گذشته و رابطمو تعریف کردن

اگر بتونم چرا که نه

من همسرم یجوریه دلش به زندگی هست هم دیگه رو خیلی دوست داریم ولی خب یجوری انگار همت نمیکنه زندگیش رو سر و سامان بده مثلا از خونا میره تا یک ماه دوماه یه شهر دیگه توی اتاق مجردی خیلی میگه من دوستت دارم عاشقتم اگه تو نبودی من تا حالا مرده بودم تورو خدا ولم نکن ولی خب انگار نمیتونه تلاش کنه یجور نا امیده به خودکشی فکر میکنه 

منم خیلی خیلی تلاش میکنم تا زندگیم درست بشه ولی همیشه تا یکم امیدوار میشم باز همه چی بهم میریزه 

متوجهم اما خب ویزگی مشترکی نگفتن جز به جز گذشته و رابطمو تعریف کردن

من میتونم الان برات سرکتاب بگیرم رایگان، در صورتیکه کلاهب*ردار ۲۰۰ هزارتومان میگیرن ،ولی اصلا قبول ندارم سرکتاب رو 

من سالها محقق علوم غریبه بودم و تمام ایران و برخی کشورهای خلیجی هم مطالعه و تحقیق داشتم

من همسرم یجوریه دلش به زندگی هست هم دیگه رو خیلی دوست داریم ولی خب یجوری انگار همت نمیکنه زندگیش رو ...

نامزدید؟

من همسرم یجوریه دلش به زندگی هست هم دیگه رو خیلی دوست داریم ولی خب یجوری انگار همت نمیکنه زندگیش رو ...

تا دو سال خیلی خوب بود اما الان یک سال شده که نه سر کار میره نه دلش به خونه است رفته برای من دعای محبت گرفته که من طلاق نگیرم ولی خب دلش میخواد که خوب بشه ولی نمیتونه