2777
2789
عنوان

خیانت دیده ها بیان بگن چطور کینه رو‌ازدلتون پاک کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 6804 بازدید | 135 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه هستم فعلا ولی خیلی چیزا تغییر کرده 

نیایش بیا از حال و احوالت بهم بگو لطفا

منم توی پستات بهت گفتم که شرایط دقیقا مث تو بود 

من ارومتر شدم ولی فکر اینکه تا قبل از اینکه من بفهمم شوهرم از کارش پشیمون نبوده داره از پا درم میاره

سلامتی اقا امام زمان صلوات😍
نیایش بیا از حال و احوالت بهم بگو لطفا منم توی پستات بهت گفتم که شرایط دقیقا مث تو بود  من ...

سلام عزیزم این فکر دست از سر آدم برنمیداره من هزاران بار اینو گفتم که تا قبل اینکه من بفهمم پشیمون نبودی بارها فرصت پشیمونی دادم قبل روشن شدن کاراش ولی بهیچ وجه برنگشت ازکارش 

منم به لطف خدا آروم تر شدم و ازدل این رنج عظیم به خداوند رسیدم سخت و دردناک بود وهست ولی من خدا رو پیدا کردم باورت میشه گریه های شبانه باعث شد خدا رو کم کم پیدا کنم گمشده ی سال‌های طولانیم منم آروم شدم دوستم ولی این زخم گاهی سر باز میکنه باید خیلی دم پر زخم نشیم 

سلام عزیزم این فکر دست از سر آدم برنمیداره من هزاران بار اینو گفتم که تا قبل اینکه من بفهمم پشیمون ن ...

اخخخخ

کاش اینقدر نزدیک بودیم راحت بدون سرکوفت بدون طعنه بدون قضاوت شدم میتونستیم با هم حرف بزنیم...

دقیقا حرف دل منو میزنی

من از قبل ارتباطم با خدا خوب بود بعد از این موضوع هم تنها پناهم خدا بوده و هست

خداروشکر که شما هم ارومین

فقط ارامشه که میتونه کمکمون کنه

نیایش بیا از حال و احوالت بهم بگو لطفا منم توی پستات بهت گفتم که شرایط دقیقا مث تو بود  من ...

خیلی تغییر کردم عزیزم قوی شدم باورت شاید نشه من از یاد خدا غافل بودم ضعیف و ‌شکننده بودم وابسته و ترسو بودم الان دیگه اونجوری نیستم باخدا رفیق شدم وتنها دلیلش این رنجی بود که تجربه کردم  از خدا توی دعاهام طلب میکنم که قلبم رو از زخم‌هایی که بندگانش بهش زدن شفا بده و خیلی بهتر وارومتر شدم دیگه برام اهمیت نداره شوهرم از آخرین فرصتی که داره چطور استفاده میکنه اشتباه کنه حذف میشه 

ولی میدونی یجورایی دلمم امن شده من وقتی خطایی کنه حسش میکنم ولی حسم امنه و حس بدی ندارم همش میگم خداوند توبه پذیره توبه کرده خدابخشیده منم همین بار آخر میبخشم خطایی هم کنه دیگه نابود نمیشم چون محکم شدم و حذفش میکنم  

خیلی تغییر کردم عزیزم قوی شدم باورت شاید نشه من از یاد خدا غافل بودم ضعیف و ‌شکننده بودم وابسته و تر ...

چقدر خوب که حس امنیت رو داری و دلت قرصه

من هنوز به این نقطه نرسیدم

شایدم هیچوقت نرسم....

منم اخرین فرصتیه که به شوهرم دادم قطعا بسوزونتش جدا میشم ولی مطمئنا خیلی میشکنم

فقط از خدا میخوام ارامش رو به همه ی ماهایی که این تجربه بسیااار تلخ رو داریم هدیه بده

چقدر خوب که حس امنیت رو داری و دلت قرصه من هنوز به این نقطه نرسیدم شایدم هیچوقت نرسم.... منم اخری ...

درست میشه همه چی عزیزم

ساختن همیشه سخته خراب کردن کار یه لحظه س به این درد صبوری کن ان شالله که به آرامش ‌امنیت میرسی (اینم همیشه اولویت باشه برامون که یباردیگه خطا کنن حذفن ولی همزمان باید خودتو قوی کنی) 

سعی کن زیاد فکرنکنی 

خودت رو ارتقا بده اگه یسال بیشتر گذشته وهنوز داغونی وقتشه بری یه کلاس یا دوره ای که بهت حس ارزشمندی بده سرت رو گرم‌کنه و تمرکزت رو از روی خطا وگناه دیگران برداره وروی رشد خودت باشه

یبار اومدیم زندگی کنیم حیفه با اشتباه دیگران از بین بره برای من چندین سالش سوخت پودر شد الان مرکز خودمم اولویت خودمم پادشاه و تکیه زندگیم زندگیم خداست 

من قبلترها میگفتم کوچیکترین خیانتی ببینه طلاق میگیرم ومیرم با عشق بچگیم

الان دیگه عشق زمینی رو باور ندارم وجود نداره بخدا این زخم عمیق برای من نیاز بود بعد ۲۰ سال شوهرم باعث شد عشق پاک وپنهانی هم که گوشه قلبم ازبچگی داشتم از بین بره اصلا یجوری رها شدم بعد این یکسال ونیم رنج دیگه اونم از یادم رفت😄 رها وآزادم . 

چقدر حرف زدم 

دلم میخواد به خودت بیای وحالت خوب شه همشم دست خودته

درست میشه همه چی عزیزم ساختن همیشه سخته خراب کردن کار یه لحظه س به این درد صبوری کن ان شالله که به ...

اخخ عزیزم چقدر حرفات به دل میشینه

انگار خوده منی....

دوستت دارم مرسی که واسم نوشتی

دعام کن

بزرگسالان مدرسه نیس مگه؟خب دیپلم دارم منظورم هزینه دانشگاه بود

عزیزم سلام

دانشگاه دولتی که پول نمی‌خواد فقط هزینه رفت و آمد و کتاب هم میشه از ترم بالایی ها گرفت

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
عزیزم سلام دانشگاه دولتی که پول نمی‌خواد فقط هزینه رفت و آمد و کتاب هم میشه از ترم بالایی ها گرفت

فداتشم منم حتما قراره دولتی قبول بشم بااین حافظه قویم😅

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲
فداتشم منم حتما قراره دولتی قبول بشم بااین حافظه قویم😅

تنت سلامت 

بابا سخت نگیرید الان منفی هم میزنی دولتی قبول میشی از بس هیچ کس درس نمی خونه

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین