2777
2789
عنوان

خیانت دیده ها بیان بگن چطور کینه رو‌ازدلتون پاک کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 6804 بازدید | 135 پست

گذشت کن وزندگی کن.من دقیقا حالتومیفهمم .ولی به خودت روحیه بده.ورزش کن.ارایش کن.به زیباییت برس.واگرنه تالحظه مرگ ادم محاله فراموش کنه.گناه ازمردان نیست تاوقتی زنایادنگرفتن که نبایدبه هم جنس خودشون خیانت کنن.نبایدزیرسایه کس دیگه خودشون روخنک کنن همین خواهدبود.

این نیزبگذرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر منی  همین پنج دقیقه پیش بخاطر این موضوع گریه کردم  دلم میخواد فراموشش کنم بخاطر آرا ...

برای من یکسال وچندماه شد نمیشه 😭الان من نیاز دارم کسی نوازشم کنه هیچکسی نیست این درد اخر منو نکشه خوبه

کاش قدرت جداشدن داشته باشم

خیانتش باهمکار مطلقه ش بوده خدا میدونه چندسال شاید پنج شش سال

مال منم چندین سال با یه زن شوهر دار.

بازم از زنای شوهردار نمیگذره.

تو جمع فامیل نمیتونم برم چون تا کسی رو میبینه که یکم با سن داره یا یکم ناز و عشوه داره بهش چشم داره.

خدا از رو زمین برش داره

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲
گذشت کن وزندگی کن.من دقیقا حالتومیفهمم .ولی به خودت روحیه بده.ورزش کن.ارایش کن.به زیباییت برس.واگرنه ...

همه ی اینکارا رومیکنم ولی حالم خوب نیست تنها و پراز کینه م

تازه زن هرزه بهم کلی بدو‌بیراه گفت شوهرم ازش میترسید

برای من یکسال وچندماه شد نمیشه 😭الان من نیاز دارم کسی نوازشم کنه هیچکسی نیست این درد اخر منو نکشه خ ...

اگه بچه داری بمون واگرنه بشین بازخوب فکرکن ببین ارزشش روداره یانه.

این نیزبگذرد

هرگز فراموش نمیشه شاید با مرور رمان فقط کمی کمرنگ بشه

۲ سال مقاومت کردم که ثبت نام نکنم دیگه امشب نتونستم جلوی خودمو بگیرم 😂 درخواست دوستی ندید لطفا اقایون به خصوص و لایک نکنید ممنون
اینقدر تکرار کرد محل نداد هی مچشو گرفتم .تا منم شدم مثل خودش حالا اون دست برداشته من افتادم تو چاله ...

حالا دلت خنک شد؟

من یبار خیلی خشم داشتم.آخرش با پسر همسایه دوست شدم،مجرده

سر یه ماه خسته شدم.هی هم میگفتم دارم از شوهرم انتقام میگیرم.

به چی قسم بخورم که حتی یه ذره هم لذت نبردم..

تازه پشیمونم شدم که خودمو مدیون شوهر عوضیم کردم.حالا اون دنیا بیام ازش حلالیت بخام.

اما انقد ناراحتم کرده که بازم فکر میکنم باید مثل خودش باشم.

اما تا سر میچرخونی فقط مردایی که ساعتی زن کرایه میکنن میبینی😒

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲
حالا دلت خنک شد؟ من یبار خیلی خشم داشتم.آخرش با پسر همسایه دوست شدم،مجرده سر یه ماه خسته شدم.هی ...

نه دلم خنک نشد.حالم بدتر شد.من اهلش نبودم ونیستم .من باهمه بدبختیاش ساختم با همه عذاباش.بلایی نبود سرم نیاورده باشه تو این زندگی حقم این نبود .الانم از خودش خجالت زده نیستم از خدای خودم خجلم 

بچم دوازده سالشه وکالت طلاق وخونه دارم فقط عرضه ندارم چون وابستشم در عین تنففففر

تو این موردم مثل منی.فقط من یکم بیشتر از بی پولی میترسم .

نه شغل دارم نه حتی یه هنر.طاقت دوری از بچه هامم ندارم.

هم ازش متنفرم هم نمیتونم ببینم حالش خوب باشه