2777
2789
عنوان

لکه بینی در هفته۲۷😢

129 بازدید | 13 پست

حدود چند روز پیش لکه بینی داشتم استراحت کردم شیاف گذاشتم  بعد دو روز قطع شد کامل و ترشح سفید داشتم تا اینکه یخورده پیش رفتم دسشویی موقع پاک کردن باز لک دیدم قهوه ای تیره به دکترم همون موقع دفعه پیش زنگ زدم گفت که اگه شدید شدی برو بیمارستان اون چیزی نیس. منم چون کم شد و بعد هم قطع شد دیگه نرفتم بیمارستان ، تا الان که باز لک دیدم نمیدونم چیکار کنم.کسی تجربه ای داره بهم بگه

با وجود خدا هر غیر ممکنی ممکن میشود، خدایا خودت میدونی..❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سر برو بیمارستان

چون اونبارم اونجوری شد استراحت کردم خوب شد یکم پایین کمرم درد میکنه میخوام استراحت کنم  اگه بهتر نشدم برم

شیاف و قطع نکن و استراحت کن محض احتیاط برو بلوک زایمان بیمارستانی که دکترت هست 

شیاف روزی یدونه گفت بذار دکتر منم روزی یدونه میذارم. اگه تا فردا عصر ادامه داشت میرم بیمارستان، کاش کسی که تجربه داشت این مدلی نظرشو بهم میگفت

خب من داشتم که دارم میگم

مال شمام عین من بود؟  قهوه ای تیره بود؟ خوب شد با شیاف؟ من میخواستم روزی دو تا بذارم دکتر گفت روزی یدونه بذار.

مال شمام عین من بود؟  قهوه ای تیره بود؟ خوب شد با شیاف؟ من میخواستم روزی دو تا بذارم دکتر گفت ر ...

به حرف دکترت گوش کن

من سرویکسم کوتاه شده بود و مجبور شدم تا آخر بارداری استراحت نسبی داشته باشم و شیاف بذارم

به حرف دکترت گوش کن من سرویکسم کوتاه شده بود و مجبور شدم تا آخر بارداری استراحت نسبی داشته باشم و ش ...

استراحت میکنم شیافمم هرروز میذارم، صبر میکنم ببینم تا فردا عصر چطور میشم

شیاف نداری

چرا ندارم ، میگم هر روز یدونه میذارم، قطع شد لکه بینیم باز فقط کمردردم نمیره فک میکنم از یبوسته لامصب این درده😑😥

چرا ندارم ، میگم هر روز یدونه میذارم، قطع شد لکه بینیم باز فقط کمردردم نمیره فک میکنم از یبوسته لامص ...

چرا این همه سخته منم از اولش کمردرد دارم بی وقفه از دیشبم زیر شکمم میترکه