2777
2789
عنوان

سقط کردم

273 بازدید | 13 پست

من هفته پیش تست بتادادم پایین بودبعد خیلی کم پیشرفت کرد دوبرابر نمیشد بعد یک هفته سنو واژینال نه داخل نه خارج چیزی معلوم نبود الان بتام افت کرده وبه لکه بینی افتادم کسی تجربه مشابه داشته؟😞

واسه اینکه ایندفعه بچه ام سالم باشه و بمونه برام صلوات میفرسی؟!🥹کاربرخیلییی قدیمی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما چکار کردین

هیچی عزیزم من بچم سقط شد به خون ریزی افتادم البته گفته هفته بعد بتارو تکرار کن

واسه اینکه ایندفعه بچه ام سالم باشه و بمونه برام صلوات میفرسی؟!🥹کاربرخیلییی قدیمی
منم همینطوری شدمو‌متاسفانه عمل کردم لوله راستمو از دست دادم

شما چند وقتتون بود ؟چیشد درست بهم میگی

شما چند وقتتون بود ؟چیشد درست بهم میگی

من ۶ هفته اصلا نمیدونستم طبق عادت همیشه پریود شده بودم و بعد از قطع پریودی سه روز بعد دچار درد شکم و پهلو شدم و خون ریزی ببمارستان رفتم متوجه نشدن

باد از سه روز دوباره رفتم بیمارستان سونو واژینال چندبار انجام دادن و متوجه شدن خارج رحمی بوده و لوله راستم ترکید

و عمل سختی داشتم چون جراحی شدم دقیقا مثل سزارین خیلی اذیت شدم

من ۶ هفته اصلا نمیدونستم طبق عادت همیشه پریود شده بودم و بعد از قطع پریودی سه روز بعد دچار درد شکم و ...

اره میفهمم قشنگ درک میکنم انشالله دیگه واسمون پیش نیاد😞

به شما گفتن بعد چند وقت میتونین باردار بشین؟شماهم عمل داشتین؟؟

نه

به من هرکسی یه چیزی میگه هردکتری یکی میگه صبر باید کرد یکی میگه اقدام کن چون من قبلی روهم چندماه طول کشید و با امپول باردار شده بودم😔

شما ازمایش بتارو تکرار کردید منفی شده باشع؟