2777
2789
عنوان

Here?

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 194 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چند سالته؟

۱۷ 

تو چند سالته؟

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
١٥ونيم😂همون١٦

همسن دختر عمومی 🦋

اگه اومدی پارک بانوان اونم میگم بیاد 

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
اره ديگ حرم پس جاي ديگه اي ميتوني بياي؟ فك كردم جدي گفتي😂

من با چادر ی سمی میشم نگو 😐

جدی گفدم ولی خدایی حرمو نیستم 😂😐

خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن 😌💖. قهرمان زندگی لعنتی خودت باش و همیشه خودتو در اولویت قرار بده تا ببینی چجوری همه چیز برات فراهم میشه چون تو یه زنی 😉

من با چادر ی سمی میشم نگو 😐 جدی گفدم ولی خدایی حرمو نیستم 😂😐

مننن چي سمم اصن اسيدد ميشدم

خب مگ جاي ديگ هم ميشههه؟؟ حرم ن بيرون حرم مثلا دم درش؟

날 이  해할 수 없다 고판단 하 지 마;!
مننن چي سمم اصن اسيدد ميشدم خب مگ جاي ديگ هم ميشههه؟؟ حرم ن بيرون حرم مثلا دم درش؟

نگوووو 

جا دیگه اوکی نیستی ؟

خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن 😌💖. قهرمان زندگی لعنتی خودت باش و همیشه خودتو در اولویت قرار بده تا ببینی چجوری همه چیز برات فراهم میشه چون تو یه زنی 😉