2777
2789
عنوان

مریض‌.

59 بازدید | 6 پست

من‌خیلی‌ حالم‌ بده‌.تازه‌ازدکتر‌بیمارستان‌اومدم‌.یه‌بسته‌قرص‌سرماخوردگی‌داده‌یه‌بسته‌ سلوکسیب‌.وشربت‌دکستورمورفان‌.گلوم‌عفونت‌کرده‌داروهاش‌به‌دردنمیخوره‌.اگر‌مردم‌ حلالم‌کنید‌.از‌پدر‌ومادر‌ها‌ی‌پیر‌ وجوان‌حلالیت‌میخوام‌.اینم‌بگم‌چون‌بیمه‌تکمیلی‌دارم‌.دارو‌خوب‌نمیدن‌.الفاتحه‌.از‌تمام‌عزیزانی‌که‌از‌راه‌ دور‌ ونزدیک‌‌وارد‌ نی‌ نی‌ سایت‌شدن‌.تشکر‌میکنم‌.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مرد هم مردای قدیم!

#مثل_قلی_نباشید           از آگاه شدن مردم حسابی برآشفته شدن و ترسیدن😏  کتاب ۱۲ قرن سکوت از ناصر بنا کننده معروف به پورپیرار و کارنامه اسلام از دکتر عبدالحسین زرین کوب رو بخونید مفیدن             با فحاشی به هرودت تاریخ نویس بزرگ و معتبر جهانی و ویل دورانت،  نمیتونید تاریخ رو عوض کنید😏 اره همه تاریخ نویسا و محققان یونانی، ارمنی، مسیحی، رومی ، مسلمان دروغ گفتن، محققان نی نی سایت به گذشته سفر کردن و تاریخ جدید برامون آوردن😏       امضای قبلیم رو که خوندید؟ نی نی یار گفت حذفش کن، مهم اینه که دیدید! حالا برید دنبال حقیقت و خودتون بخونید نه گوش به فرمان شبکه های بهایی و پیجهای پروژه بگیر اینستا باشید، افرین دخترای خوب😘                                                                                         
کروناست‌..نه‌سرماخوردگی

هیچی نمیشی انقدر به خودت تلقین نکن هنوز جووونی بدنت قویه رد میکنه 

یه دوتا دود شیره تریاک بزن ویروس کشه 😐🤦‍♀️ببخشید ولی واقعا دیدم تاثیر داشته بهتون پیشنهاد دادم

هیچی نمیشی انقدر به خودت تلقین نکن هنوز جووونی بدنت قویه رد میکنه  یه دوتا دود شیره تریاک بزن ...

شیره‌نمیتونم‌بکشم‌.بدترم‌میکنه‌.بعدم‌الان‌شیره‌ازکجابیارم