2777
2789

نکنی بهتره

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدرسه ای که بودیم مامان یکی از دوستام سرهنگ بود نمیدونم فک کنم باید بری دانشکده افسری درس بخونی

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

نکنی بهتره

دیگه خسته شدم رشتم انسانیه 

همه خستم کردن هی میگن انسانی هیچی نداره

دانشگاه فرهنگیان خوب نیست 

دیگه نمیدونم چیکار کنم دلم میخاد فقط بمیرم 😇

ا اینور میگن پلیس خوب نیس

معلوم نی چی خوبه 

شرایط سختی داره بخصوص قسمت سلامت 

اول باید از گزینشش اطلاع پیدا بکنی بعدم فکر کنم بلید بری دانشگاه افسری 

پلیس و نظامی داریم اگه شد میپرسم بت میگم

کاربری جدید نیستم....دوباره اومدم

اول باید حداقل مدرک کاردانی داشت باشی بعد بیایی برای دانشگاه افسری ثبت نام کنی اگه آزمون همچی قبول شدی میری درس و بعدم سر کار 

اینم بگم تو فامیل تو نباید کسی سابق دار باشه خودتون و پدر و مادر ک اصلا اعتیاد هم تو کل فامیل نباشه رو بدن خودت زخم نباشع پلاتین اینا دندون هات از دم باید سالم باشه فتو شناسنامه خاله عمه عمو دایی با بچه ها همه رو میخواد

اول باید حداقل مدرک کاردانی داشت باشی بعد بیایی برای دانشگاه افسری ثبت نام کنی اگه آزمون همچی قبول ش ...

😐چرا شر میگی مومن 

دندونا مهم نیست

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"