2777
2789

۳ ۴ بیشتر باشه بدرد هم نمیخورن من با داداشم ۶ و ۱۰ سال فاصله دارم بدرد هم نمیخوریم نمیتونم همو درک کنیم

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بااین خیلی موافقم خواهرمن دخترش پنج سالش شده تازه پسرش دوماه. خیلیییی اذیتش میکنه دختره

آخه بین سن 2 تا 5 سالگی سن استقلال و لجبازی و خودرایی بچه هاست وجود یه بچه دیگه اوضاع رو بدتر میکنه

خوبکاری میکنی من میگفتم بچه پشت هم باید باشن دیگ تا با چشمام دیدم میگم اصلا خوب نی

پشت هم آدم داغون میشه اصلا نمیتونی  نه به خودت برسی نه همسرت کلا درگیر بچه داری خونه داری میشی مخصوصا واسه من که تنهام کسی کنارم نیست 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

من دودلم بابت این که فاصله زیاد باشه یاکم😑😑

من دومی  رو خدا خواسته بار دار شدم اولاش سختم بود کمکم نداشتم شهر غریبم خستم اما الان خوبن دیگه باهم بازی میکنن منم کیف میکنم بنظرم فاصله کمتر باشه بهتره 

پسرم ۸ سالش بود دخترم دنیا اومد درسته اذیتم نمیکردو راحت بودم ولی خوب همبازی نبودن ..دخترم ۲/۵ سالش بود پسرم دنیا اومد رسما دهنم سرویس شد😬😂ولی خوب همبازین 

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
من دودلم بابت این که فاصله زیاد باشه یاکم😑😑

اگر بچت ۲ ۳ سالشه زودتر بیار اگر نه بنظر من دیگه بمونه من خودم بچم ۶ سالشه تازه باهم اخت شدیم حرف همو بهتر میفهمیم قبلش یکسره درگیر مسایل کودکی الان بهتر خب میبینم تازه راحت شدم هم خودم هم بچه الان بیارم هممون باید دوباره تو دردسر بیفتیم میگم پس لذت این روزای بچم رو ببرم اگر خواستم چندسال بعد ان شاءلله خدا یاری کنه بیارم 

پشت هم آدم داغون میشه اصلا نمیتونی  نه به خودت برسی نه همسرت کلا درگیر بچه داری خونه داری میشی ...

بخدا بچه اولتم ماه شب ۱۴باشه تا دومی بیاد اخرش حسودی میکنه نابودت میکنه

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏