۳ ۴ بیشتر باشه بدرد هم نمیخورن من با داداشم ۶ و ۱۰ سال فاصله دارم بدرد هم نمیخوریم نمیتونم همو درک کنیم
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕 دلِمن تنگهبرایهمهروزاییکهرفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟 ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده❤️🩹 کاربریدست²نفره(دوتادوستِهمسن)
بچه های من شیر به شیر بودن یکسال و سه ماه فرقشونه ولی الان خوبن باهم همبازی شدن قشنگ باهم بازی میکنن تنهام نیستن کمترم وقت منو میگیرن چون مثل دوقلوان دیگه
دو سال البته بستگی به بچه داره الان دوستم با خواهرش دو سال فرقشه آنقدر باهم خوبن و ست میکنن و یکی دیگ دوستم فاصلش ۹ ساله با خواهرش اما زیاد صمیمیت ندارن
من دومی رو خدا خواسته بار دار شدم اولاش سختم بود کمکم نداشتم شهر غریبم خستم اما الان خوبن دیگه باهم بازی میکنن منم کیف میکنم بنظرم فاصله کمتر باشه بهتره
پسرم ۸ سالش بود دخترم دنیا اومد درسته اذیتم نمیکردو راحت بودم ولی خوب همبازی نبودن ..دخترم ۲/۵ سالش بود پسرم دنیا اومد رسما دهنم سرویس شد😬😂ولی خوب همبازین
در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
اگر بچت ۲ ۳ سالشه زودتر بیار اگر نه بنظر من دیگه بمونه من خودم بچم ۶ سالشه تازه باهم اخت شدیم حرف همو بهتر میفهمیم قبلش یکسره درگیر مسایل کودکی الان بهتر خب میبینم تازه راحت شدم هم خودم هم بچه الان بیارم هممون باید دوباره تو دردسر بیفتیم میگم پس لذت این روزای بچم رو ببرم اگر خواستم چندسال بعد ان شاءلله خدا یاری کنه بیارم