2789
عنوان

میشه کمکم کنید

120 بازدید | 21 پست

خانوما من امسال دو بار آزمایش قند دادم اولیش قند خونم 106 بود دومین بار که دادم قند خونم ۱۱۰ بود دکترم بهم نگفت پیش دیابت یا نرماله بعضی ها میگن نرماله کسی می‌تونه کمکم کنه

⚰️چشمای کاملا باز ولی بسته🪽.منظورمو اگه فقط یکمی دقت کنی میفهمی☺️به هیچ عنوان درخواست دوستی ندید🙃

میزان قند خون ناشتا کمتر از ۹۹ نرمال است. اگر میزان قند خون فرد ۱۰۰ تا ۱۲۵ میلی‌گرم باشد، یعنی فرد مبتلا به این بیماری است و میزان گلوکز بالاتر از ۱۲۶ میلی‌گرم نشان‌دهنده ابتلا به  است. به‌طورکلی،  کمتر از ۱۴۰ میلی گرم طبیعی است و بازه ۱۴۰ تا ۱۹۹ میلی‌گرم نشانه ابتلای به این بیماری است.

التیام یافتن خیلی سخته وقتی کودک درونت عشق می خواد،نوجوان درونت انتقام می خوادوچیزی که الان هستی فقط آرامش می خواد

ببخشید تاپیک دیروز درباره حقه کثیف پسرها توقرارحضوری شما به پست من پاسخ دادین من تااومدم بخونم تاپیک تعطیل شد

نطرتون رودوباره  میزارین ممنونم

چرا یه مردی که زن وبچه داره
پسر بزرگ دم بخت داره
تواینستا تا یه پیج زن بی حجاب ونیمه عریان ببینه فالوش میکنه وبوس میفرسته
چرا تااین حد عقده وکمبود هاشو نشون میده وارزش خودشو میاره پائین
دیگه کی میخواد انسان کاملی بشه

التیام یافتن خیلی سخته وقتی کودک درونت عشق می خواد،نوجوان درونت انتقام می خوادوچیزی که الان هستی فقط آرامش می خواد

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میزان قند خون ناشتا کمتر از ۹۹ نرمال است. اگر میزان قند خون فرد ۱۰۰ تا ۱۲۵ میلی‌گرم باشد، یعنی فرد م ...

ممنونم ولی چنتا دکتر رفتم گفتن قندت زیاده باید رعایت کنی منظور همون پیش دیابتی هست فک کنم

⚰️چشمای کاملا باز ولی بسته🪽.منظورمو اگه فقط یکمی دقت کنی میفهمی☺️به هیچ عنوان درخواست دوستی ندید🙃
ممنونم ولی چنتا دکتر رفتم گفتن قندت زیاده باید رعایت کنی منظور همون پیش دیابتی هست فک کنم

ورزش کنین پیاده روی 

خیلی موثره 

نان جو مصرف کنین

ببخشید تاپیک دیروز درباره حقه کثیف پسرها توقرارحضوری شما به پست من پاسخ دادین من تااومدم بخونم تاپیک ...

آهان بله من تو اون تاپیک بودم از اینجور آدما زیاد دیدم تو اینستا این نهایت بی غیرتی و هول بودن یه آدم می‌رسونه من نمیدونم آدمای تنوع طلب و هول چرا ازدواج میکنن و یکی دیگه رو بدبخت میکنن

ورزش کنین پیاده روی  خیلی موثره  نان جو مصرف کنین

راستش من ورزش نمیکنم حتی پیاده روی 

آهان بله من تو اون تاپیک بودم از اینجور آدما زیاد دیدم تو اینستا این نهایت بی غیرتی و هول بودن یه آد ...

دخترم یه پیج فیک زد تواینستا دوستهای باباش رو فالو کرد عکس یه زن بی حجاب و نیمه عریانم گذاشت روی پروفایلش

استوری هم گذاشت دوستهای باباش اصلا توجه نکردن ولی باباش اومد فالوش کرد ودست زد وبوسه فرستاد بعدشم هی میگفت از خودت عکس وفیلم بده وویس بده اخرشم دخترم دلیت اکانت کرد اعصابش خورد شد ازروشیطنت ناشناس رفت ببینه چی میشه   

راستش من ورزش نمیکنم حتی پیاده روی 

روزی بیست دقیقه پیاده روی خوبه

دخترم یه پیج فیک زد تواینستا دوستهای باباش رو فالو کرد عکس یه زن بی حجاب و نیمه عریانم گذاشت روی پرو ...

نفهمیدم چطور شد

الان که نمیشه من روزه میگیرم 

قبول باشه التماس دعا بعداز ماه مبارک شروع کنین

نفهمیدم چطور شد

دخترم باپیج فیک وناشناس تو اینستا رفت استوری گذاشت باباش که نمیدونست دخترشه فکر کرد یکی روپیدا کرده باهاش لاس بزنه وگرم بگیره  

دخترم باپیج فیک وناشناس تو اینستا رفت استوری گذاشت باباش که نمیدونست دخترشه فکر کرد یکی روپیدا کرده ...

یا ابرفض خیلی دارک شد😱😱😰😰😰