2777
2789
عنوان

گفتار درمان

80 بازدید | 9 پست

:مامانا الان یکی که تو گفتار درمانی کار میکنه تصادفا بچه منو دیده میگه بچه ات رو یه تست بیار ببینیم این باید چک بشه انشاالله که مشکلی نیست .. میگم آخه چه مشکلی

جوجو میگه .. داغه میگه.. خوابیده میگه... بابا میگه ... آب بده میگه ... بابا دد میگه ... بده میگه.. بیا میگه ...

میگه باید تو چشم زل بزنه و با نگاه ارتباط بگیره .. همون لحظه حنا داشت به چشاش نگاه می‌کرد..  گفتم عزیزم بچه من وقتی حرف هم میزنیم به صورتمون نگاه میکنه بعضی حرفامونو تقلید میکنه همون لحظه .. بعد آخرش گفت یه شنوایی سنجی هم بکنی بد نیست ... 🙄 گفتم شنوایی‌ هم خوبه.. میگه الان نگو.. اول برو خونه وسایل صدا دار رو بزار ببین میره سمتش ... میگم من میدونم بچم مشکل نداره

مامانا شما بگید یعنی بچه من عیبی داره من نمیبینم؟

فاذ بعضی آدما رو نمیفهمم ... یعنی چی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا چرا باید اینهمه پافشاری کنه؟  اگه خدایی نکرده مشکل شنوایی داشت از همون بچگی مشخص بود&nbs ...

درصورتیکه نوزادی شنوایی سنجی شد .. از طرفی این بچه تک تک کلماتی که الان بلده رو خودش یاد گرفته .. یعنی من اصلا باهاش تمرین نمیکنم .. اگر بچه مشکل شنوایی داشت میتونست یاد بگیره و ادا کنه؟ چرا بعضیا اینقدر مزخرفن .. چرا نسنجیده حرف میزنن حتی تشخیص میدن

درصورتیکه نوزادی شنوایی سنجی شد .. از طرفی این بچه تک تک کلماتی که الان بلده رو خودش یاد گرفته .. یع ...

نگران نباش و اصن تو فکرش نرو

با توضیحاتی که دادی بچت خداروشکر هیچ مشکلی نداره.  اینهمه کلمه هم بلده

من چی بگم که بچم 18 ماهشه.. خیلی هم تو چشامون نگاه میکنه وحرف میزنه ولی نامفهوم. همه چی هم متوجه میشه. یه کاری بهش بگیم میکنه ولی فقط کلمه معنی داری که درست میگه کلمه «نه» هس. هرچی هم به شوهرم میگم ببریمش گفتاردرمانی میگه نه. رو بچه عیب نزار😑

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
نگران نباش و اصن تو فکرش نرو با توضیحاتی که دادی بچت خداروشکر هیچ مشکلی نداره.  اینهمه کلمه هم ...

خب ببین الان تو هم نگرانی نباید داشته باشی  ۱۸ ماهگی خیلی سن کمی هست که نی نی مون توقع داشته باشیم .. دختره منم این کلمات رو واضح نمیگه .. مثلا به جوجو میگه گوگو... به داغه میگه قاقه ... 

و اینا به ژنتیک هم برمیگرده مثلا همسر من مثل فرزند شما بوده ولی وقتی رفته مدرسه اوکی شده بچه خواهرشوهرم هم به همسرم رفته .. تا ۵ سالگی نامفهوم صحبت می‌کرد تا رفت پیش دبستانی و مدرسه اوکی شد... بنظرم این مهمه که حرف میزنن ... ادا میکنن 

خب ببین الان تو هم نگرانی نباید داشته باشی  ۱۸ ماهگی خیلی سن کمی هست که نی نی مون توقع داشته با ...

مرسی عزیزم، باحرفات آروم شدم

شوهرم هم میگه نگران نباش پسرا دیرتر راه میفتن. پسرای خواهرش هم دیر حرف زدن

خدا خودش به بچه هامون سلامتی بده و از نگرانی مادرا هم کم کنه

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
مرسی عزیزم، باحرفات آروم شدم شوهرم هم میگه نگران نباش پسرا دیرتر راه میفتن. پسرای خواهرش هم دیر حرف ...

الهی آمین ... پسرت نرماله ... کاریش نداشته باش .. فدای محبتت