2777
2789
عنوان

کیا کهیر میزنن ...؟؟؟

173 بازدید | 37 پست

علتش چیه و  در چ حد میزنین

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

من یک ماهه پیش زدم 

از فروشگاه کرانچی فلفلی با ویفر کاکائویی خریده بودیم

من تا حالا از اون ویفرا نخورده بودم خدایی خیلی خوشمزه بود 

ولی کرانچی به کرات زیاد میخورم

اول کرانچی خوردم بعدش ویفر 

بعدش اومدم پیش بخاری خوابیدم بلند شدم حس کرم پشتم سوزش داره و هم خارش تا شب کل بدنمون گرفته بود 

جالبیش این بود اگه سرد میشد خونه کهیر میرفتن ولی اگه گرمم میشد مثل تاول ظاهر میشدن انگار باد کرده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من علت: تخمه آفتابگردان و بادام درختی در حد ورم کردن مچ های دست تا ساعد و خارش

م کلا گاهی ک علت مشخص نی ولی  یکیش گرمی خوردن

داخلی هم میزنه واس شما؟مثلا داخل گلو

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
من یک ماهه پیش زدم  از فروشگاه کرانچی فلفلی با ویفر کاکائویی خریده بودیم من تا حالا از اون وی ...

شاید واسه کرانچار بوده چون من خودم ب وفور چیزای تند میخوردم

ولی متاسفانه بدنم یهو ب گرمیجات واکنش داد

نه دستهام ورم می کنه و می خاره داخلیه انگار  از داخل تا بیرون متورم میشه

ای بابا

شاید واسه کرانچار بوده چون من خودم ب وفور چیزای تند میخوردم ولی متاسفانه بدنم یهو ب گرمیجات واکنش د ...

منم وقتی رفتم داروخونه گفتم 

گفتش که چی خوردی گفتم کرانچی و ویفر کاکائویی پرسید اولین بارت بود کرانچی خوردی گفتم نه خیلی کرانچی میخورم 

گفت نباید باهم میخوردی

پنی سیلین دادن با یه پماد روز سوم که پماد استفاده کردم رفت خداروشکر 

نه دستهام ورم می کنه و می خاره داخلیه انگار  از داخل تا بیرون متورم میشه

بعله عزیزم برای منم همینجوری بود برو داروخونه مشکلتون بهشون بگو بهت دارو میدن سعی کن زود بری وگرنه کل بدنتو تسخیر میکنه

منم وقتی رفتم داروخونه گفتم  گفتش که چی خوردی گفتم کرانچی و ویفر کاکائویی پرسید اولین بارت بود ...

چ عجیب چرا نباید باهم خورد منم خیلی هله هوله باهم نیخورم

چ عجیب چرا نباید باهم خورد منم خیلی هله هوله باهم نیخورم

نمیدونم،ولی من همه چیزو باهم قاطی نمیکنم فقط از یه خوراکی میخورم بعداز اون اتفاق دیگه از اون ویفرا نخریدم😅 اینقدر که چشمم ترسیده

بعله عزیزم برای منم همینجوری بود برو داروخونه مشکلتون بهشون بگو بهت دارو میدن سعی کن زود بری وگرنه ک ...

از خیر خوردن تخمه آفتابگردان و بادوم گذشتم کلا 🤚🏻

وقتی مطلقا نخورم هیچیم نمیشه

سلام عزیزم .ببخشید یه سوال داشتم سرگیجه تون خوب شده چیکار کردین؟؟

عزیزم من کرونا شدید گرفته بودم

عوارص اون بود 

مشکلتونو کامل بگین اگ بتونم کمکتون میکنم

عزیزم من کرونا شدید گرفته بودم عوارص اون بود  مشکلتونو کامل بگین اگ بتونم کمکتون میکنم

مرسی.خداروشکر که خوبی..من سه ساله یکسره سرگیجه دارم قسمت جلو سرم رو پیشانی تعادل ندارم انگار سرم سبکه..وقتایی شدید میشه چشمام هم یجوری میشم گیج میزنم..خیلی هم دکتر مراجعه کردم ..نمیدونم از مواد غذاییه نمیدونم استرس و اعصابه ..هرروز دارمش اما دراثر چیه که شدید هم میشه هنوز متوجه نشدم .