2777
2789
عنوان

بهانه برای نرفتن به مهمونی

3232 بازدید | 37 پست

دختر خاله همسرم زیارت مشهد بوده

مادرشوهرم اینا گفتن به همین مناسبت میریم خونشون 

اما من دوس ندارم برم مخصوصا اینجا که شوهرمم نمیاد زنونه دارن میرن

دلیل خاصی ندارم مادرشوهرمم خیلی خوبه ولی واقعا حالشو ندارم دوس ندارم تنهایی

عقدم هستم 

برم یا نههه؟

چه بهونه ای بیارم

اگه مادرشوهرت خوبه برو به حرفش احترام قائل شو

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همیشه دنبال پیچوندن مهمونیام ولی همیشه نیم ساعت مونده به رفتن مجبور میشم برم ... از من میشنوی ه ...

اره مادرشوهرم دوس داره همههه جا باهاش برم😂

فک نکنم موفق بشم تو پیچوندن

اره خدایی زن خوبیه

خوبه برو برات ارش قائل شده دعوتت کرده شمام احترامش رو نگه دار

مادرشوهر من اونقدر بی شعوره وقتی مهمون دعوت میکنه به همسرم میگه به من نمیگه اصن

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

اره مادرشوهرم دوس داره همههه جا باهاش برم😂 فک نکنم موفق بشم تو پیچوندن

چون عقدی اینجوریه حس میکنه بهت نزدیک میشه با فامیل هم اشنا میشی اونا هم می بیننت . به نظرم گوشت تلخی نکن برو . این بهانه ها رو بذار برای بعد ازدواج

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
چون عقدی اینجوریه حس میکنه بهت نزدیک میشه با فامیل هم اشنا میشی اونا هم می بیننت . به نظرم گوشت تلخی ...

من دوساله عقدم همشون منو دیدن 

ولی اوایل هرروز مهمونی بودیم همش میخواست منو نشون بقیه بده که ایشون عروسمه😍😂

اره احتمالا برم

سعی کن بری وگرنه خانواده شوهرت از همین عقد باهات چپ میفتن و بعد از عروسی هی پشتت میزنن و شوهرتو پر میکنن، وقتی مادر شوهر خوبی داری قدرشو بدون و برو، حالا اگر نمیخوای زیاد بری بمونی برو یه نیم ساعت بشین بگو ببخشید باید برم جایی کاری دارم و ....

خوبه برو برات ارش قائل شده دعوتت کرده شمام احترامش رو نگه دار مادرشوهر من اونقدر بی شعوره وقتی مهمو ...

اره احتمالا برم...

چرا اخه؟ ازدواج کردی

متاسفانه بغضیا اخلاقشون همینه