2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ضریب درس هارو نگاه کن 

اگه هر سوال درست پنج درصد باشه چهار تا سوال درست بدون هیچ غلطی میشه ۲۰ درصد 

من خودم سر کنکورم همه درصدامو درآوردم 

کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝

اگه سهمیه داری به فرهنگیان فکر کن وگرنه باید حتما رتبت 3 رقمی بشه. 

فرهنگیان اونقدر هم مزایا نداره تازه پر عیبه 

من امسال دانشجوی رشته روانشناسی آزادم

و خیلیم راضی ان

اما اگه علاقه داری 100 تو بزار که 3 رقمی بشی

دکتر روح در آینده🤍✨
الان مثلا ضریب ریاضی ۶بعد من توی ریاضی ۳ تا درست بزنم چند میشه؟میشه ۱۸؟

آره اگه غلط نزنی همین میشه درصدت

کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝
اگه سهمیه داری به فرهنگیان فکر کن وگرنه باید حتما رتبت 3 رقمی بشه.  فرهنگیان اونقدر هم مزایا ن ...

خب توی س ماه س رقمی غیر ممکنه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️من هدفم معلمیه وری خب ب غیر فرهنگیان راهای دیگه ای هست؟

مثلا دانشگا ازاد فک کنم رشته آموزش ابتدایی هست اما بعدش دوباره باید آزمون استخدامی بدی

خب توی س ماه س رقمی غیر ممکنه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️من هدفم معلمیه وری خب ب غیر فرهنگیان راهای دیگه ای هست؟ ...

اره تازه واسه اونم باید سهمیه داشته باشی مثه آزمون وکالت کل مملکت ما رو سهمیه خوابیده

دکتر روح در آینده🤍✨

فرهنگیان فقط حقوق دانشجوییش آدمو گول میزنه وگرنه طفلی معلما 40 سال باید بگذرونن تا بازنشسته بشن 

من خودمم اول فرهنگیان میخواستم ولی وقتی مصاحبه شو نیاوردم خوشحال شدم 

حتی دوستای منم با رتبه 1000 نیاوردن 

تلاشتو بکن انشالله میرسی به هدفت

دکتر روح در آینده🤍✨