2777
2789
فکر میکنم پشت این تاپیک پیری نشسته و با دوستاش داره میگه یک سایت هست اسمش نی نی سایت هست،کاربراش خیل ...

بع این فک کن شاید درس دوس نداشته ادامه نداده پس کنکوری و دانشجو نیس یام مثه داداش من خدمت نرفته غیبت داره یام معافه یام بیخیاله 😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولا ازدواج فامیلی خوب نیس

دوما سنت بذار برسه به۲۲حداقل

سوما تصمیم های زیر۲۰شال کشکه ممکن پشیمون شی

چهارم اینکه به مشکل ژنتیکی فرزندتونم فکرکنید حتی ممکن بچه دار نشین چون ازدواج فامیلیه وژنتیک اکثرا مشکلل داره موفق باشید

«ادمین اینستاگرام» سایتتونم 🥰♥

شما یبار دیگه تماس بگیرین و بگین اگه فکراشونو کردن برای خواستگاری رسمی یه روزو مشخص کنین و حضوری برید ، اونجا برای جلسه اول با دختر خانوم حرف بزنین و بزرگترا باهم ، اصلا ببینین چطوریه 

ما وقتی میرین خواستگاری رسمی هنوز برای شروع آشنایی بهتر و اینا هست نه اینکه تا اومدم خواستگاری جواب بله بدیم و ...

اگر بعد از صحبت اولیه تفاهم اولیه داشتین تازه باید جلسات بیشتری باهم حرف بزنین در مورد مسائل مختلف و جنبهذهای شخصیتی و فرهنگی و مذهبی و چیزای مختلف 

یه مدت زمانی بگذره تا درست تصمیم بگیرین 

تو این مدت مشاوره هم میتونین برید 

یک دلیل بیارکه نتونی البته صلاح مملکت خویش خسروان دانند

به نظرم به قول خدا قربونش برم از تو حرکت از من برکت ایشون فقط قصدشو داره حرکتی نزده تا برکتی بیاد 😁 منتظره تا از اون بالا کفتر میایع یه دانه دختر میایه 🕊🕊

بع این فک کن شاید درس دوس نداشته ادامه نداده پس کنکوری و دانشجو نیس یام مثه داداش من خدمت نرفته غیبت ...

به نظرت چنین موردی میشه بهش دختر داد که تاپیک زده،مسخره کرده،دیده جمع هستیم خواسته مزه پرونی کنه،💁💁💁💁