2777
2789
عنوان

یارانه 🥺

134 بازدید | 9 پست

دوستان چرا یارانه ها رو نمی ریزند چه وضعی شده آخه 

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه منم‌تازه تایپیک زدم

صادارت 

ملی 

سپه 

و....

از بانک های مختلف هستیم خانوادگی 

برای هیچ کدوم نریختن 

رفتیم بانک گفتند حذف شدید چرا آخه ؟

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐
همون بیستم واریز کردن ک

نه بابا 

واسه ما همون بیستم ریختن

' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند،آشوبگر،فتنه گر و خائنن... من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(:

صادارت  ملی  سپه  و.... از بانک های مختلف هستیم خانوادگی  برای هیچ کدوم نری ...

نپرسیدید اونایی که قطع شد باید کجا برن اعتراض بزنن. بابا بخدا من قصد داشتم با یارانه قصد میدادم الان چکار کنم

كاربرى سوممه اولى سال ٩٢ دومى ٩٨ نى نى يار لطفا كاربريمو برگردون رمز عبور رو فراموش كردم 

سلام عزیزم برو تو سایت هدفمندی یارانه ها مشخصات سرپرست رو بزن میاره برات که مرحله ۱۵۵ برات واریز کردن یانه

عشق کسی نشو که عشقو دوره کرده💔چقد این حرفو حمید هیراد خوب و درست میگه👣۲۷ شهریور ۱۳۹۹ بود که بی بی چکم مثبت شد ۳۱ شهریور هم جواب آزمایش مثبتم اومد و منو عشقم فهمیدیم مامانو بابا شدیم..خدایا هزاران بار شکرت.خدایا ازت میخوام همه منتظرا زودی زود صاحب یه نی نی تپل مپل خوشمزه بشن الهی آمین  و سه شنبه ۹دی ماه ۱۳۹۹ رفتم آنومالی و یه گل دختر داشتم