2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۳سال 

یکبار رو در رو 

یبارم دورادور ناراحت شده بود 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘

سال ۹۳ عقد ۶ماه بعد ازدواج

شوهرم ی جور مدیریت میکنه ک دعوا پیش نیاد

تا بحال یکی ب دو نکردیم

⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

یک سال عقد 

۷ ماه هم عروسی 

ی بار که فهمید حق با منه 

ی بار هم چند وقت پیش که میدونه حق با منه ولی تا حالا چیزی نگفته 

کلا دوبار

هر چیز که در فهم تو آید ، آن بود مفهوم تو🌏🍀

۸ ساله ازدواج کردم

تو این ۸ سال هرچی مادرشوهرم گفت هیچی نگفتم 

هم خودش هم دخترش

دوست نداشتم همسرم بینمون قرار بگیره اذیت بشه

اما آخرین بار دیگه تو بارداری خیلی فحش بهم داد بهم استرس وارد کرد آخر هم دخترش پیام داد مامانم میگه ایشاالله سر زا بری🙄

کلا من هیچ وقت کاری به کارشون نداشتم اما با کوچیکترین حرفی یا بحثی با همسرم میکردن هی به منو بچه هام فحش میداد

آخرین بارهم به من اصلا بحثشون مربوط نبود زنگ زد به من با توپ پر

منم دیگه قطع ارتباط کردم

نزدیک سه ماهه عقدم🤭 خداروشکر فعلا ک نشده امیدوارم بعدا هم نشه حرفی بینمون🤭😵‍💫

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 /