2777
2789
کاملا صفر بودی؟توی پنج ماه  الان بنظرت من توی ۳ ماه تلاش کنم ۴ هزار میارم؟ ساکن کرجم گفتن ک پ ...

اره کاملا صفر

انشاالله میتونی عزیزم 

تو تلاشتو بکن خدا هم کمکت میکنه

انشاالله به هدفت برسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انسانی بود؟ 

همه ی ما انسانی بودیم . بله 

کاربر آقا 🙌      عاشق موسیقی ، کتاب ، طبیعت ☘️خواننده مورد علاقه ام استاد شجریان و حمید هیراد عزیزم❤️ساز هایی که خودم بیشتر کار میکنم گیتار و سه تار 🌻آیدیم تو سایر پلتفرم ها salehioriginal 
. . پشت کنکوری بود ولی اصلا نتونسته بود بخاطر یه سری مشکلات بخونه . فقط 80 روز والان شهید بهشتیه . ...

ما الان حساب کنم فک کنم ۱۰۳ روز وقت دارم

من کاملا صفرم هیچی نخوندم میتونم رتبه ۴ هزار بیارم؟ برا فرهنگیان کافیه ۴ هزار بخاطر همین من رتبه س رقمی نمیخام یچی باشه ک فرهنگیان دربیام

ما الان حساب کنم فک کنم ۱۰۳ روز وقت دارم من کاملا صفرم هیچی نخوندم میتونم رتبه ۴ هزار بیارم؟ برا فر ...

برای فرهنگیان میخوای 😊 آره . چرا که نه . حتما میشه . 

100 روز خوبه . بشرطی که ازش درست استفاده کنی و حتی یه روزشم از دست ندی . خوب عمومی ها که حذف شدن . حجمش به نسبت کمتر شده ..

ببین مهم ساعت مطالعه زیاد نسبت . مهم. مطالعه مفید و مفهومی هست . مثل ادبیات . که برای قبولی خیلی مهمه یا عربی .

تک کتاب ها رو هم خوب بخون مثل اقتصاد و.. و فقط به کتاب درسی قانع نباش 

و مهم ترین توصیه ام تست زیاد هست مخصوصا تست های قلم چی . 

میتونی رتبه خوب و زیر 5000 بیاری. . الان فرهنگیان پذیرشش زیاده . راحترع قبول شدن . ولی نباید ساده بگیریش . 

خودم دوسال پیش . با اینکه اصلا نخونده بودم مثلا میشه گفت همون 3 ماه ولی مستمر نبودم  1500 اوردم .

کاربر آقا 🙌      عاشق موسیقی ، کتاب ، طبیعت ☘️خواننده مورد علاقه ام استاد شجریان و حمید هیراد عزیزم❤️ساز هایی که خودم بیشتر کار میکنم گیتار و سه تار 🌻آیدیم تو سایر پلتفرم ها salehioriginal 
برای فرهنگیان میخوای 😊 آره . چرا که نه . حتما میشه .  100 روز خوبه . بشرطی که ازش درست استفاد ...

عالیه توی س ماه رتبه ۱۵۰۰ اوررید؟

منم میتونم ۱۰۰۰وخورده ای بیارم؟ این ۱۰۰ روزو مستمر میخام بخونم

عالیه توی س ماه رتبه ۱۵۰۰ اوررید؟ منم میتونم ۱۰۰۰وخورده ای بیارم؟ این ۱۰۰ روزو مستمر میخام بخونم

آرع .ولی از قبل یه چیزای بلد بودم و ذهنیت داشتم چون قبلش یه بار کنکور داده بودم  .ولی فاصله افتاده بود بینش . میخوندم و تست زیاد  میزدم . 

.درسته زمانت کمه ولی ببین حتما و صدرصد شدنیه👌

یه چیزی بهت بگم . بستگی به خودت داره .باید خودتو قبول داشته باشی و باور کنی که میتونی 😉

اگه بتونی خوب و با برنامه پیش بری فرهنگیان قبولی . 

آرع .ولی از قبل یه چیزای بلد بودم و ذهنیت داشتم چون قبلش یه بار کنکور داده بودم  .ولی فاصله افت ...

ممنونم ازتون🙏🙏🙏

باشه تلاشمو میکنم ایشالا ک بتونم تو این ۳ ماه رتبه پایین ۵ هزار بیارم شما اطلاع ندارین؟کرج با چن هزار برمیداره فرهنگیان

ممنونم ازتون🙏🙏🙏 باشه تلاشمو میکنم ایشالا ک بتونم تو این ۳ ماه رتبه پایین ۵ هزار بیارم شما اطلاع ...

خواهش میکنم 🙏🌻

.

والا دقیق اطلاع ندارم . ولی تعداد پذیرش امسال فکرکنم نسبت به سال قبل 5000 نفر بیشترشده . و این خوبه . شما ایشالله همون 5000 بیاری رشته خوبی قبول میشی . 

خواهش میکنم 🙏🌻 . والا دقیق اطلاع ندارم . ولی تعداد پذیرش امسال فکرکنم نسبت به سال قبل 5000 نف ...

خیلی ممنونم من هدفم آموزش ابتدایی

حتما دعا کنید

چون خیلی چیزا میشنوم اینکه نمیتونم‌ اصلا نمیشه توی ۳ ماه جمع کرد 

خیلی فشار رومه بابت حرفایی ک هست

خیلی ممنونم من هدفم آموزش ابتدایی حتما دعا کنید چون خیلی چیزا میشنوم اینکه نمیتونم‌ اصلا نمیشه توی ...

.

آموزش ابتدایی نسبتا راحتر هم هست .

شما به هدفت فکر کن . ببین اینجور آدما تو زندگی همه هستن . نباید به حرفشون حتی اهمیت بدی . چون اونا می‌خوان ذهنیتت رو خراب کنن و افکار منفی بهت منتقل کنن😉.

خب اگه نخونی و شروع نکنی که نمیشه .اصلا تو این مدت میخوای چیکار کنی ؟  .به این فکر کن 100 روز فشار و سختیه ولی بعدش ایشالله موفق میشی .

خیلی ممنونم ازتون ایشالا تو مراحل زندگیتون موفق باشین🙏🙏

خواهش میکنم 🙌🌻

.

شما هم همچنین ☘️🌹