2777
2789
کاملا صفر بودی؟توی پنج ماه  الان بنظرت من توی ۳ ماه تلاش کنم ۴ هزار میارم؟ ساکن کرجم گفتن ک پ ...

اره کاملا صفر

انشاالله میتونی عزیزم 

تو تلاشتو بکن خدا هم کمکت میکنه

انشاالله به هدفت برسی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انسانی بود؟ 

همه ی ما انسانی بودیم . بله 

کاربر آقا 🙌      عاشق موسیقی ، کتاب ، طبیعت ☘️خواننده مورد علاقه ام استاد شجریان و حمید هیراد عزیزم❤️ساز هایی که خودم بیشتر کار میکنم گیتار و سه تار 🌻آیدیم تو سایر پلتفرم ها salehioriginal 
. . پشت کنکوری بود ولی اصلا نتونسته بود بخاطر یه سری مشکلات بخونه . فقط 80 روز والان شهید بهشتیه . ...

ما الان حساب کنم فک کنم ۱۰۳ روز وقت دارم

من کاملا صفرم هیچی نخوندم میتونم رتبه ۴ هزار بیارم؟ برا فرهنگیان کافیه ۴ هزار بخاطر همین من رتبه س رقمی نمیخام یچی باشه ک فرهنگیان دربیام

ما الان حساب کنم فک کنم ۱۰۳ روز وقت دارم من کاملا صفرم هیچی نخوندم میتونم رتبه ۴ هزار بیارم؟ برا فر ...

برای فرهنگیان میخوای 😊 آره . چرا که نه . حتما میشه . 

100 روز خوبه . بشرطی که ازش درست استفاده کنی و حتی یه روزشم از دست ندی . خوب عمومی ها که حذف شدن . حجمش به نسبت کمتر شده ..

ببین مهم ساعت مطالعه زیاد نسبت . مهم. مطالعه مفید و مفهومی هست . مثل ادبیات . که برای قبولی خیلی مهمه یا عربی .

تک کتاب ها رو هم خوب بخون مثل اقتصاد و.. و فقط به کتاب درسی قانع نباش 

و مهم ترین توصیه ام تست زیاد هست مخصوصا تست های قلم چی . 

میتونی رتبه خوب و زیر 5000 بیاری. . الان فرهنگیان پذیرشش زیاده . راحترع قبول شدن . ولی نباید ساده بگیریش . 

خودم دوسال پیش . با اینکه اصلا نخونده بودم مثلا میشه گفت همون 3 ماه ولی مستمر نبودم  1500 اوردم .

کاربر آقا 🙌      عاشق موسیقی ، کتاب ، طبیعت ☘️خواننده مورد علاقه ام استاد شجریان و حمید هیراد عزیزم❤️ساز هایی که خودم بیشتر کار میکنم گیتار و سه تار 🌻آیدیم تو سایر پلتفرم ها salehioriginal 
برای فرهنگیان میخوای 😊 آره . چرا که نه . حتما میشه .  100 روز خوبه . بشرطی که ازش درست استفاد ...

عالیه توی س ماه رتبه ۱۵۰۰ اوررید؟

منم میتونم ۱۰۰۰وخورده ای بیارم؟ این ۱۰۰ روزو مستمر میخام بخونم

عالیه توی س ماه رتبه ۱۵۰۰ اوررید؟ منم میتونم ۱۰۰۰وخورده ای بیارم؟ این ۱۰۰ روزو مستمر میخام بخونم

آرع .ولی از قبل یه چیزای بلد بودم و ذهنیت داشتم چون قبلش یه بار کنکور داده بودم  .ولی فاصله افتاده بود بینش . میخوندم و تست زیاد  میزدم . 

.درسته زمانت کمه ولی ببین حتما و صدرصد شدنیه👌

یه چیزی بهت بگم . بستگی به خودت داره .باید خودتو قبول داشته باشی و باور کنی که میتونی 😉

اگه بتونی خوب و با برنامه پیش بری فرهنگیان قبولی . 

آرع .ولی از قبل یه چیزای بلد بودم و ذهنیت داشتم چون قبلش یه بار کنکور داده بودم  .ولی فاصله افت ...

ممنونم ازتون🙏🙏🙏

باشه تلاشمو میکنم ایشالا ک بتونم تو این ۳ ماه رتبه پایین ۵ هزار بیارم شما اطلاع ندارین؟کرج با چن هزار برمیداره فرهنگیان

ممنونم ازتون🙏🙏🙏 باشه تلاشمو میکنم ایشالا ک بتونم تو این ۳ ماه رتبه پایین ۵ هزار بیارم شما اطلاع ...

خواهش میکنم 🙏🌻

.

والا دقیق اطلاع ندارم . ولی تعداد پذیرش امسال فکرکنم نسبت به سال قبل 5000 نفر بیشترشده . و این خوبه . شما ایشالله همون 5000 بیاری رشته خوبی قبول میشی . 

خواهش میکنم 🙏🌻 . والا دقیق اطلاع ندارم . ولی تعداد پذیرش امسال فکرکنم نسبت به سال قبل 5000 نف ...

خیلی ممنونم من هدفم آموزش ابتدایی

حتما دعا کنید

چون خیلی چیزا میشنوم اینکه نمیتونم‌ اصلا نمیشه توی ۳ ماه جمع کرد 

خیلی فشار رومه بابت حرفایی ک هست

خیلی ممنونم من هدفم آموزش ابتدایی حتما دعا کنید چون خیلی چیزا میشنوم اینکه نمیتونم‌ اصلا نمیشه توی ...

.

آموزش ابتدایی نسبتا راحتر هم هست .

شما به هدفت فکر کن . ببین اینجور آدما تو زندگی همه هستن . نباید به حرفشون حتی اهمیت بدی . چون اونا می‌خوان ذهنیتت رو خراب کنن و افکار منفی بهت منتقل کنن😉.

خب اگه نخونی و شروع نکنی که نمیشه .اصلا تو این مدت میخوای چیکار کنی ؟  .به این فکر کن 100 روز فشار و سختیه ولی بعدش ایشالله موفق میشی .

خیلی ممنونم ازتون ایشالا تو مراحل زندگیتون موفق باشین🙏🙏

خواهش میکنم 🙌🌻

.

شما هم همچنین ☘️🌹