2789
عنوان

اتاق خیلی 🤮🤮🤮

434 بازدید | 17 پست

خانوما رنگ دیوار اتاق من یه زنگ خیلی زشت هست. 

خودم ازش خوشم نمیاد .

یه سبز آبی پاستیل طور و کلا بدم میاد من از اتاق رنگی. 

همیشه سفید ساده دوس دارم 

کسی می‌دونه اگه بیارم برام گچ کاریه سفید کاریه چی چیه اسمش ... برام انجام بدن طرفای عید چقدر میشه هزینه ش؟

اتاقمم خیلی بزرگ نیست. 

متوسط نسبتا رو به بزرگ 

بعد اگه تجربه کردین بگید 

یا اگه راه حل بهتری سراغ دارید بگید 

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

کاغذ دیواری ارزونتر در میاد برات

وزن شروع: 72کیلوگرم وزن هدف : 57کیلوگرم هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم) هدف 5: 62 کیلوگرم هدف 6: 60 کیلوگرم هدف7: 58 کیلوگرم

کاغذ دیواری بزن  طرح های روشن و ساده و خلوت  کثیف کاری رنگ و گچ کاری نداره قشنگترم هست

زود تموم میشه نصبشو اینا؟؟

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 
کاغذ دیواری کن هم از رنگ هزینش کمتره هم کثیف کاری نداره هم تنوع طرحش خیلی زیاده

مرسی عزیزم بابت نظرتون

چرا رنگ نمیکنی

عزیزم داداش خودم نقاش ساختمونه منتها تهرانه نمی‌رسه برامون رنگ کنه.خودمم از سلیقه رنگ کردن خودم خوشم نمیاد 

برای اتاق نصاب کاربلد ۲یا۳ساعته تمام میکنه

چقدر هم عالی، شما میدونید چقدر میشه هزینه های کلیش نسبتا ؟؟؟ مثلا خودتون انجام دادید هزینه ش براتون چقدر شد ؟