2821
2789
درم ولی خب زمستونا درامد نیست ویگه پولم ۲۰۰ میلیون ماشینم دارم ولی اینا کمه برا ازدواج 

شغل دوم برا زمستونت پیدا کن🤔 اگ کلا بیکاری زمستونو 

درکل بیشتر ناامیدی تا ندار 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نگفتم پرو نوشتم پدر ومادر ندارم ساید وقتی مینویسی کلماتو حذف میکنه بعضی وقتا 

اوکی ببخشید

فقط داداش انشاالله زن گرفتی اختلاف سنیتون کم باشه

درخواست قبول نمیکنم قبلش موضوع درخواست رو بهم بگید
شغل دوم برا زمستونت پیدا کن🤔 اگ کلا بیکاری زمستونو  درکل بیشتر ناامیدی تا ندار

اره نا امیدم چون سنم رفته بالا ودیگه نمیتونم با کسی ازدواج کنم چون هم سنای من ازدواج کردن ومتاسفانه من به قیافه طرفم خیلی احمیت میدم و نمیتونم هر کسیو انتخاب کنم 

اره نا امیدم چون سنم رفته بالا ودیگه نمیتونم با کسی ازدواج کنم چون هم سنای من ازدواج کردن ومتاسفانه ...

خودت قشنگی؟

همه ازدواج نکردن بابا الان خیلیا تو این سن مجردن تازه با شرایط بهتر از شما منظور مالی میگم 

ناامید نشو قسمتتو پیدا کنی همه چی حله 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
خب من متاسفانه قیافه برام مهمه و هم سنای من دیگه قیافه براشون نمونده الان 

خب خودت قیافت چطوره ؟ ببخشید اینطوری میگم ولی خب به خودتم بستگی داره ینی مثلاً آگه قیافه خوب و آنچنانی نداشته باشی دیگه دخترای خوشگل هم تورو پسند نمیکنن

درخواست قبول نمیکنم قبلش موضوع درخواست رو بهم بگید
خدا برکت بده خوبه دیگ  برا زمستونم یکاری دستو پا کن

بیشتر از نظر عشقی دجار مشکلم تا درامد عشق برا..س.. اصلا نمیخوام چون همجا هست پول بدی برا این کار من عشق برا هم دم بودن میخوام 

خب خودت قیافت چطوره ؟ ببخشید اینطوری میگم ولی خب به خودتم بستگی داره ینی مثلاً آگه قیافه خوب و آنچنا ...

مثلا تو خیابون راه میرم دخترای ۱۷ .۱۸ سال متلک میزنن و نگاه میکنن حالا نمیدونم قیافم خوبه یا کلا دخترا این کارا رو میکنن قیافمم به ۲۵ سال میخوره بیشتر  کلا نمیدونم قیافم خوبه یا بده 😂😂در کل من روم نمیشه جواب کسی رو بدم رودر رو یا بکسی بگم بام ازدواج کن تو پیام اینجا میتونم بنویسم فقط 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز