2777
2789

بچه ها فکر کنید دوستتون چند روزه ک عقد کرده .بعد شوهرشم نمیدونه که شما دوست زنشید.اینو مطمئنید که طرف نمیدونه شما دوست زنشید.و شمارو فالو هم نداره و شما هم اونو فالو ندارید .بعد میاد تو اینست ا بهتون پیام مبده مینویسه سلام .(دیدید دیگه تو اینستا مینویسه فلانی درخواست پیام داده بهتون و شما متن پیامشو میبینید یا رد میکنید یا قبول میکنید ک باهاش چت کنید) بعد شما بدون اینکه درخواست پیامشو قبول کنید میزنید طرفو بلاک میکنید.به دوستتون میگید شوهرش پیام داده بهتون؟یا به هیچ کس هیچی نمیگید؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مينويسم سلام تا ببينم چى ميخواد بگه شايد يك درصد ميدونه دوست زنشى مثلا ميخواد باهات هماهنگ كنه سورپرايزش كنين هميشه بدبين نباشين اگرم كه حرفش اين نبود و خورده شيشه داشت شما بايد به دوستتون بگيد كه همين اول راه شوهرشو بشناسه چه تحفه ايه بعدا نگه نگفتى

باید باهاش چت میکردی اگر قصدی داشت به دوستت میگفتی 

خب دیگه .من گفتم چت کنم شابد برگرده یه چیز دیگه بگه اصلا چرا چت کنم دوستم نمیگه چرا با شوهره من چت کردی تو ک میدونستی من با این عقد کردم.به خاطر همین گفتم ول کن حوصله دردسر ندارم بلاک کردم بدون اینکه پیامشو قبول کنم .

خب میزاشتی حرفشو بزنه شاید میدونسته که تو دوست زنشی 

مطمئن بودم نمیدونه .اگرم یه درصد احتمال میدادم ک میدونه دوست زنشم چون میدونستم دوستم حساسه گفتم ول کن به من چه هرچی هست بقیه دوستاشم هستن به اونا بگه 

فقط با یه سلام؟ بگم چی بشه اول باید ببینی چی میگه منطق اینو مبگه

من گفتم این نمیدونه من دوست زنشم همینطوری پیام داده در واقع فکررکردم این مثلا ادمیه ک همینطوری تو اینستا به دخترا پیام مبده 

من گفتم این نمیدونه من دوست زنشم همینطوری پیام داده در واقع فکررکردم این مثلا ادمیه ک همینطوری تو ای ...

شاید سورپرایزی سوالی راجب دوستتون داشته اگه نه کار به جاهای باریک کشید به دوستت اطلاع میدادی شما نشدی ینفر دیگه پیام میده اگه آدم ناجوری باشه

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

کلا بگذر و فراموش کن مطمئن باش اگه ادم هرزی باشه ی جا سوتی میده 

خب منم همینطوری فکر کردم .بعدا ک طرف فهمید من دوست زنشم به زنش گفته بود ک ازه این دوستت به من پیام داده بود !دوستم اومد بهم گفت منم گفتم شوهرت خودش بهم پیام داده بود و  اسکرین پیامشو بهش نشون دادم .دوستم گفت باید بهم میگفتی همون موقع . ناراحته از دستم