2777
2789
عنوان

کارمند رسمی بانک ملی چقدر حقوقشه؟

8341 بازدید | 23 پست

کارمند رسمی بانک ملی چقدر حقوقشه؟کسی میدونه؟یه فامیل داریم خیلی جوونه کارمند بانک ملی کلی ملک و املاک خریده..مگه چقدر حقوقشون هستش ک توی سن کم اینهمه ملک خریده برای خودش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یکی آشنا هامون کارمند بانک ملیه و ۳۲ سالشه و میگه تو رو بهش معرفی کنیم واسه ازدواج ولی بخاطر اختلاف سنی نمیخوام ولی حقوق شون ۳۰ تومن هست ، اگ میبینی کلی ملک خریده واسه اینه ک کلی وام های عالی بهشون میدن 

با پارتی استخدام شده؟ رشتش‌ چی بوده

اره با پارتی رفتش....دیپلم داشت استخدام شد بعد پیام نور خوند لیسانس گرفت...باباش کارمند بانک ملی بود کل پسراشو گذاشت توی بانک

چهل پنجاه تومن

این رقمو از کجا آوردی؟

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
منم یکی آشنا هامون کارمند بانک ملیه و ۳۲ سالشه و میگه تو رو بهش معرفی کنیم واسه ازدواج ولی بخاطر اخت ...

میدونی فلمیلتون‌ رشته تحصیلیش‌ چی بوده که استخدام شده؟

🌟نوری از یَزدان بَر رُخَت تابان🌟
میدونی فلمیلتون‌ رشته تحصیلیش‌ چی بوده که استخدام شده؟

رشته تو نمیدونم ولی بانکداری یا حسابداری باید بخونی دیگ ولی ایشون داییش رئیس شعبه ی همون بانک بود ک بازنشسته شد و ایشون و برد جاش 

اره با پارتی رفتش....دیپلم داشت استخدام شد بعد پیام نور خوند لیسانس گرفت...باباش کارمند بانک ملی بود ...

جدی؟ بابای منم کارمند بانکه ولی نمیتونه منو جای خودش بزاره چجور اینا تونستن😅 قبلا این قانون بود ودی دیگه نیست سهمیه دارن؟

رشته تو نمیدونم ولی بانکداری یا حسابداری باید بخونی دیگ ولی ایشون داییش رئیس شعبه ی همون بانک بود ک ...

وایی چجوری دایی که اصلا راه نداره شاید دولتیا میزارن‌