2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خب بازم خیلی خوبه میشه یکم از تجربیاتت بگی

راستیش من یکم فعال بود و یه مدت افتاده بود تو سرم باز کنم خلاصه تمرین و مدیتیشن و اینا شروع کردم هروز نزدیک یکماه..

اولش وارد محیطی میشدم یا کنار فرد میشستم انرژیشو میگرفتم مثلا محیط سنگین باشه یا فرد انرژی منفی ازش میگرفتم

بعدتر حدس های کوتاه میزدم و درست در می اومد مثلا دخترعموم داشت درس میخوندم ناخودآگاه برگشتم گفتم این صفحه رو خوب بخون چون سوال امتحان و اومد

خیلی شده به بچهای فامیل میگم مثلا این سواله میاد

الانم مجازی حدودا شخصیت و ظاهر افراد رو حدس میزنم(بستگی داره تا چه حن ارتباط بگیرم)

بعد یماه ول کردم اونم دلیلش این بود یه چیزایی حس میکردم و یکن ارتباط میگرفتم هیچی یهو ترسیدم ول کردم😂🤦🏻‍♀️

ولی الان باز تصمیم گرفتم انجام بدم کامل ولی اصولی(یعنی از چاکرای اول شروع به باژ کردن بکنم تا به چاکرای ۶ام برسم)

انچه قسمت توست؛از کنارت نخواهد گذشت!

ی اتفاقی برام افتاد جدیدا ی چیزی رو عمیقا حس کردم ،مثلا مرگو احساس میکنم ،چند روز قبلش احساس میکنم فرشته ی مرگو،پیرو تاپیکی که خودم داشتم شب آخر قشنگ حس میکردم روحش از بدنش جداس داره میچرخه ازادانه،

بچه های اکیپشون رفته بودن کوه براش دعا کنن ،آخه کوهنورد بود قشنگ حس میکردم کنارشون الان باهاشونه،بعدم گفتم اگه میخوای بری برو ،همون شب خواب نبودم ولی میدیم توی دشت داره دوچرخه سواری میکنه یا روی قله ها وایساده راحت ،بدونه درد،  

والا من اصلا از این چیزا سر درنمیارم ولی تو ی خونه هایی از ی سری افراد انرژی منفی روقشنگ میگیرم حال ...

افراد مدیوم یه واسطه هستن بین دنیا ماورا و عادی

چشم سومتون یکم بازه عزیزم✨

وای چه ترسناک    حالا چشم سوم کامل باز باشه به چه دردی میخوره

حالا فقط همین نیست یه سری چیزای دیگه هم داره من خلاصش گفتم🤦🏻‍♀️😂

چشم سوم بستگی داره چمور باز بشه اصولی و طبق بقیه چاکرا ها باعث میشه فرد تمرکزش خیلییی بالا بره حافظش خیلی قوی بشه،حدس های کوناه یعنی اینده نزدیک پیش بینی کنهو...

یه چیز بد اینه موجوداترو میبینیه😂

حالا فقط همین نیست یه سری چیزای دیگه هم داره من خلاصش گفتم🤦🏻‍♀️😂 چشم سوم بستگی داره چمور باز بشه ...

واااای ،من چن سال پیش میدیدم به خدا دروغ نمیگم، دوتا پسر بودن جفتشون کچل بودن،یکیشون ۱۴ پونزده ساله بود یکیشون ۱۲ ساله حدودا ،هیچ کاریم باهام نداشتن هیچ حرفیم نمیزدن فقط صبحا که شوهرم میرفت سرکار در خونه رو قفل میکرد چند بار که قفل نکرده بود اونا رو دیدم ،به جون بچه هام دروغ نمیگم، فقطم  بازی میکردن از روم میپریدن، از اینور تشک می‌پریدند اون طرف،خونه هه قدیمی بود دو طبقه بود ،

دیگه ندیدمشون تا تقریبا ده سال بعدش ی دفه مریض بودم تشنج کرده بودم تنها بودم تو خونه ،بعد دیدم دوتا شون نشستن بالا سرم غمگین دارن نگام میکنن فقط همین بازم حرف نمی‌زدن شبم نبود ،ظهر بود،بعد از اون دیگه ندیدمشون تا الان که حدودا ده سال گذشته