2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من شوهرم خسیسه ولی خودم کارمندم ازش پول نمیگیرم تازه همه حقوقم مبره برا قسط ماهی دوسه تومن برا خودم ...

خوش ب سعادتت من خانه دارم 

بچه کوچیک دارم

نمیتونم کار کنم

تازه بچه نداشتمم نمیذاشت برم سرکار

بخدا از خساستش ناراحتی اعصاب گرفتم

از مغازه های مختلف برای خونه خرید کن بعد به فروشنده بگو فلان قدر بیشتر بکش نقد بده😊

دلت خوشه اصلا کارتشو دستم نمیده

فقط ماهی ۷۰۰ بهم خرجی میده 

آخه ۷۰۰ پوله؟؟

خوش ب سعادتت من خانه دارم  بچه کوچیک دارم نمیتونم کار کنم تازه بچه نداشتمم نمیذاشت برم سرکار ...

چه فایده نه چشمم میبینه نه دلم هی میره وام‌میگیره میزنه به کارش قسطاش من باید بدم الان ماهی سی و دو تومن قسط داریم بازم یکی دیگه گرفته ماهی ۴۷۰۰ از ماه دیگه قسطاش شروع میشه بعضی وقتا دلم میخواد گریه کنم 

چه فایده نه چشمم میبینه نه دلم هی میره وام‌میگیره میزنه به کارش قسطاش من باید بدم الان ماهی سی و دو ...

عزیز دلم 

خدا ب پولت برکت بده و ب تنت سلامتی 

نذار همه بار زندگی رو دوشت باشه 

چه فایده نه چشمم میبینه نه دلم هی میره وام‌میگیره میزنه به کارش قسطاش من باید بدم الان ماهی سی و دو ...

خب با پول قسطا چی میخره؟چیزی بنام توهستش؟

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
خب با پول قسطا چی میخره؟چیزی بنام توهستش؟

سرمایه گذاری میکنه، دوتا خونه داریم یکیش به اسم منه البته هیچکدوم تو شهری که زندگی میکنیم نیست برا همین مستاجریم و از طرفی چون خونه ها کلید نخوردن میگه اجاره نمیدم که مستاجر خراب نکنه همینجوری موندن 

سرمایه گذاری میکنه، دوتا خونه داریم یکیش به اسم منه البته هیچکدوم تو شهری که زندگی میکنیم نیست برا ه ...

خب دیگه به نام شماهم هستش غمت چیه

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من