2777
2789
عنوان

هیستروسکوپی

1080 بازدید | 19 پست

دوستان من ۲۰ عمل هیستروسکوپی انجام دادم الان خونریزی دارم میخواستم ببینم مشکل نداره برم حموم شما چند روز بعد هیسترو حموم رفتین میترسم عفونت بگیرم چون مستعد عفونت هست رحمم؟؟؟🥴🤦‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا نگران نباش دختر خاله ی من باید هسیترکتومی انجام میداد رفت پیش دکتر شهریاری پور البته چون خیلی س ...

هیستروسکوپی رو رفتم تهران انجام دادم درد داشت بعد عمل خواستم تشنج کنم🤦‍♀️ فشارم افتاده بود

مرسی گلم  خدا کنه که رفع مشکل شده باشه و زود سرپا بشی

مرسی برا بارداری خواستم اقدام کنم که انگار این ماهم خدا لایق ندونست چون هیچ علامتی از بارداری و لانه گزینی ندارم دلم لک زده برا اینکه یه بار بی بی چک مثبت بشه😔😔😔😔🥺

مرسی برا بارداری خواستم اقدام کنم که انگار این ماهم خدا لایق ندونست چون هیچ علامتی از بارداری و لانه ...

خدا رو چه دیدی ی ماهی که اصلا کار خاصی نکردید حرکت خاصی هم نزدی خبر میاد بارداری   

ببخشید عزیزم هزینه عملت چقد شد؟درد داشتی بعد عمل؟کی سرپاشدی ؟استراحت بودی؟منم پولیپ دارم باردار نمیشم میخام عمل کنم

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)
ببخشید عزیزم هزینه عملت چقد شد؟درد داشتی بعد عمل؟کی سرپاشدی ؟استراحت بودی؟منم پولیپ دارم باردار نمیش ...

سلام من حدودا برا ده تومن تموم شد البته من رفتم بیمارستان خصوصی چون شرایطم یکم حاد بود دکترم باید خودش انجام می‌داد و اون خصوصی بود ولی دولتی فکر کنم ۳ تومن بشه راستی من هنوزم. بعد عمل نی نی دار نشدم😮‍💨😮‍💨😮‍💨