2777
2789
عنوان

حاجت روایی

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 30 پست

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴿۱﴾

الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ ﴿۲﴾ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ ﴿۳﴾ مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ ﴿۴﴾ إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ ﴿۵﴾ اهدِنَا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ ﴿۶﴾ صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ ﴿۷

هدیه میکنم به آقا امام زمان جانم 💚🍀 انشالله حاجتتون روا بشه به حق صاحب الزمان 🌸💖

اللهم عجل لولیک فرج ❤️🫀

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم مهربونا انشالله حاجت روا وعاقبت بخیر بشین 

دلتون شاد🤩 

انشالله مامان شدن هم چشم انتظار🙏🙏

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن اولیه ۶۶/۵۰۰ وزن فعلی۵۸/۷۰۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏

فرستادم برات @جلسامبممسمکیلکایتکیس   موفقیتش @دختر_12   ازدواج خوب @mlita91 &nb ...

ممنون. 

(دارای اختلال رشدی عصبی) قصد ناراحت کردن هیچ کس رو ندارم اگه جایی بد منظورم رو رسوندم بدونید به خاطر اینه یکی از مشکلات اختلال من تو رسوندن منظوره ولی خدا لعنت کنه هر کسی رو که بخواد من و سایر افرادی که این اختلالات رو دارن مسخره کنه🧠 خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

لطفا از خدا برام شوهر خوب و یکی از چهار حاجت امضام و تعجیل در ظهور امام زمان رو بخواین. 

(دارای اختلال رشدی عصبی) قصد ناراحت کردن هیچ کس رو ندارم اگه جایی بد منظورم رو رسوندم بدونید به خاطر اینه یکی از مشکلات اختلال من تو رسوندن منظوره ولی خدا لعنت کنه هر کسی رو که بخواد من و سایر افرادی که این اختلالات رو دارن مسخره کنه🧠 خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

برای @ملوسکتونم1  

@جان_و_جهانم  

@دختر_رئالی  

@دردونمه  

@اعتصامی  

برای @روح_آنابل2  

@فاقد_نام_مستعار  

@دل_غمگین  

@ترکیده_تونم1  

@لبه_پرتگاه  

لطفا ازخوب و یکی از چهار حاجت امضام و تعجیل در ظهور امام زمان رو بخواین.

برات توحید خوندم صلوات و ذکر یا الله فرستادم انشالله حاجت روا بشی 

برای حاجتم یه صلوات بفرست 🙏🌹
برات توحید خوندم صلوات و ذکر یا الله فرستادم انشالله حاجت روا بشی 

ممنون. 

من هم صلوات فرستادم و دعا کردم براتون. 

برای سلامتی محمد دعا کنید خواهش میکنم 

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..چقدر از ناراحت بودن ناراحتم....

ختم ده روزه ذکر جوادالائمه برای حاجت گرفتن یه سر به تاپیکم بزن انشالله همتون حاجت روا شین❤

خواهر پاتریک هسدم ، خداشاهده اگه با من کاری ندارین من دانشگاه هاروارد سمینار دارم درخواست ندین،،،،،مزوندارم و میتونم درمورد لباس کمکت کنم😌

@جان_و_جهانم   حل مشکلات مریم @لانیا2   برا همیشه برن کرمانشاه

خیلی ممنونم به نیت حاجت روایی شما و استارتر 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم

وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

برای @ملوسکتونم1     @جان_و_جهانم     @دختر_رئالی     @دردون ...

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم

وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد