2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین من چقد خرم

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 22 پست
اگه یادت رفته که اصلا گردن نگیر بگو من یه زن تنهام شما چندنفری ریخته بودید سرمن از ترس هنوزم دارم کا ...

یادم نمیاد اصلا ولی اونا میگن تو فحش دادی اول 

پس گردن نگیرم 

عزیزم مرسی حرفای خوبی یادم میدی من خودم زیاد بلد نیستم درس از خودم دفاع کنم

پای قسم به قران هم رسید چون یادت نیست، قسم بخوری فکرنکنم اشکالی داشته باشه.بگو خداروخوش میاد چندنفری ...

دعا کن کار به قران نکشه چون اینا خیلی نجسن به دروغم باشه میزنن دست رو قران 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعا کن کار به قران نکشه چون اینا خیلی نجسن به دروغم باشه میزنن دست رو قران 

الان شوهرت دیگه پیشت نمیاد؟همش پیش مادرشوهرته؟بچه هات پیشتن؟دیدی اینا ترس از مهریه دارن؟وگرنه مث اون دفه میبرد میزاشت خونه بابات.اگه بازم خاست تورو ببره خونه بابات زنگ بزن ۱۱۰ اصلا جرمه اگه بخاد از خونه بندازتت بیرون

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
الان شوهرت دیگه پیشت نمیاد؟همش پیش مادرشوهرته؟بچه هات پیشتن؟دیدی اینا ترس از مهریه دارن؟وگرنه مث اون ...

اره میدونم بهار جون اینا چقد کتافتن اگه شکایت نمیکردم زنگ نمیزدم 110که همون روز اول میبردن خونه بابام پرتم مبکردن

نه میاد خونه یه روز خوبه یه ده روز پاچه میگیره بچه هام پیشمن

میترسم رصهیت دادم عید برد دیگه نیاره بگه طلاقش میدم دعا کن بتونم تعهد بگیرم شکایتا نفع من باشه والا اینا عمرا من و نگه دارن این دفعه 

اره میدونم بهار جون اینا چقد کتافتن اگه شکایت نمیکردم زنگ نمیزدم 110که همون روز اول میبردن خونه بابا ...

امسال اصلا خونه بابات نرو فکرکنم خاهرم نداری عزیزم نه؟ بچسب به بچه هات با بچه هات بازی کن به خودت وابستشون کن طوری که نتونن بدون تو تحمل کنن خیلی به بچه هات محبت کن بزلر بیان سمت تو اونوقت شوهرت به خاطر بچه هاتم شده کوتاه میاد ببینه ماد خوبی برای بچه هات هستی بنطرم بهتر بشه.شوهرت بچه هاشو دوسداره؟

امسال اصلا خونه بابات نرو فکرکنم خاهرم نداری عزیزم نه؟ بچسب به بچه هات با بچه هات بازی کن به خودت وا ...

نرفتم عروسی دختر خالم بود برج 5هرچی گفت شوهرم نرفتم گغتم میرم باز میزاره اونجا نمیاره هم حوصله فامیلامون و نداشتن نرفتم 

الانم نمیرم عید مجبورم این میره اخه 

ولی خیلی سعی میکنم محبت کنم بچه هام بیان سمتم خدا کنه بشه چون پسرم که خیلی وابسته خانواده شوهرمه ولی کوچیکه میتونم کاری کنم وابسته نشه

اره خواهر ندارم عزیزم 

شوهرم بچه هارو میگه دوس دارم ولی چه دوس داشتنیه که همش عذابشون میده

نرفتم عروسی دختر خالم بود برج 5هرچی گفت شوهرم نرفتم گغتم میرم باز میزاره اونجا نمیاره هم حوصله فامیل ...

دخترت کوچکتره یا پسرت؟خدا بچه هاتو برات حفظ کنه عزیزم سایه ت بالاسرشون باشه با خانواده شوهرتم سعی کن زیاد دهن به دهن نزاری انشاالله خدا هدایتشون کنه

دخترت کوچکتره یا پسرت؟خدا بچه هاتو برات حفظ کنه عزیزم سایه ت بالاسرشون باشه با خانواده شوهرتم سعی کن ...

دخترم کوچیک تره عزیزم 

قربونت برم عزیز دلی انشاالله خدا سر به نیست کنه اینارو❤️