2777
2789

هوم؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

هان؟

عزیز مادر منتظر اومدنتم 🧑🍼 برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بخونید خوندید بهم بگید 🥰انشالله به سلامتی بیایی جان مادر🌹فداتشم دلیل ادامه دادنم🫀 ۱۴۰۳/۷/۴ خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹 یادم نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من 🥀 در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

؟؟؟؟؟؟ 

پس توضیحات؟؟؟؟؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

اموزش به کسایی که دوست دارن

خب در خواست دادم آموزش بده

عزیز مادر منتظر اومدنتم 🧑🍼 برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بخونید خوندید بهم بگید 🥰انشالله به سلامتی بیایی جان مادر🌹فداتشم دلیل ادامه دادنم🫀 ۱۴۰۳/۷/۴ خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹 یادم نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من 🥀 در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤

جان? 

عزیزم لطفا جواب منو بده من هروی تایپیک میزارم کسی جوابمو نمیده دارم دیونه میشم...حسش بهم چیه و چ نظری روم داره..چرا دوری میکنه ازم...یروزی بهم پیام میده یان...کلا حستو راجبش بهم بگو...خیلی ممنون مبشم ک جوابمو بدی

عزیزم لطفا جواب منو بده من هروی تایپیک میزارم کسی جوابمو نمیده دارم دیونه میشم...حسش بهم چیه و چ نظر ...

فعلا بی تفاوته نسبت بهت

یکم ازش دوری کن میاد دنبالت