2777
2789
انشالله خدا کمکت کنه عزیزم برای منم دعا کن باردار نباشم 

ممنون عزیزم🙏♥️ولی چرا باردار نباشی خیلی حسرت تورو میخورن 

ولی اگه شرایطشو نداری انشالله نباشی عزیزم اگه بودی و شرایطشو داشتی حتما نگهش دار

میشه لطفا واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین🙏💝

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون عزیزم🙏♥️ولی چرا باردار نباشی خیلی حسرت تورو میخورن  ولی اگه شرایطشو نداری انشالله نباشی ...

عزیزم من سه تا بچه دارم 

واقعا دیگه خیلی برام سخته چون پشت هم اومدن

خدا رو شکر بار دار نبودم انشالله خدای متعال به تمام منتظران بچه بده

عزیزم من سه تا بچه دارم  واقعا دیگه خیلی برام سخته چون پشت هم اومدن خدا رو شکر بار دار نبودم ...

خداروشکر🥰انشالله منم همین ماه باردار بشم

تن شا الله خدا بهتون اولاد سالم و صالح بده به حق قرآن 

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

ممنون عزیزم خیلی دلم‌گرفته بود با این حرفتون نمیدونم چرا اشکم در اومد😘🙏💝

سلام عزیزم داشتم همینجوری تاپیکای قبلیمو نگاه میکردم یهو نظر شما رو دیدم گفتم بهتون خبر بدم که این ماه باردار شدم خداروشکر بدون هیچ مشکلی و ۶ فروردین میرم واسه قلبش انشالله دعا کنید همه چیز سالم تشکیل بشه

سلام عزیزم داشتم همینجوری تاپیکای قبلیمو نگاه میکردم یهو نظر شما رو دیدم گفتم بهتون خبر بدم که این م ...

سلام عزیزم🌺

به به مبارکه ان شا الله قدمش براتون مبارک باشه ....آن شا الله بادمهر اهل بیت و سلیه پدر مادر بزرگ شه ....به حق قلب نازنین صاحب الزمان قلبش سالم باشه🦋به به خدا چه معجزه ای بهتون داده با کرمش....شما الان یه مادر باردار هستین دعاتون گیراست برا منم دعا کنید خدا برام معجزه کنه و از کرمش به حاجتم رو بهم ببخشه🌺

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱