بیوه مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 335 عنوان درگیری ذهنی... 86 بازدید | 9 پست تا وقتی شغلش دور بودبیشتر دوستم داشت الان ک دوساله نزدیکه پدرم دراورده با خواهرای سلیطه اشامیدوارم باز شرایط شغلی قبلش برگرده نسلی عاشقت شد ک هیچوقت تورو ندید... 1402/10/23 | 06:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیوه مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 335 واقعا میگم خواهر شوهر موجود خطرناکی حوصله توضیح ندارم ولی خدا لعنتش کنه یکی نیس بگه اخه 4تا وحشی رو کجادلم بزارم نسلی عاشقت شد ک هیچوقت تورو ندید...
kedertarin عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 5462 🤣 📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد
سارااجون عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 6958 واقعا میگم خواهر شوهر موجود خطرناکی حوصله توضیح ندارم ولی خدا لعنتش کنه یکی نیس بگه اخه 4تا و ... خب موقع ازدواج یکیو انتخاب میکردی هیشکیو نداشت . در ضمن عامل اصلی شوهرته ک قلبا نمیخوادت و هواتو نداره . وگرن به نزدیکی باشه با اونام بد میشد ! با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
بیوه مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 335 خسته ام کردن تا وقتی دور بود گوشی دستشون بود عین بچه دبستانی لنگشون وسط زندگیم بودالانم ک نزدیکه همونه فقط دیگه نمیتونه دروغ قاطی حرفاشون کنن نسلی عاشقت شد ک هیچوقت تورو ندید...
آیدای_او_ عضویت: 1402/02/19 تعداد پست: 1564 واقعا میگم خواهر شوهر موجود خطرناکی حوصله توضیح ندارم ولی خدا لعنتش کنه یکی نیس بگه اخه 4تا و ... همه خواهرشوهرا بد نیستنشانس توئه
بیوه مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 335 خب موقع ازدواج یکیو انتخاب میکردی هیشکیو نداشت . در ضمن عامل اصلی شوهرته ک قلبا نمیخوادت و هواتو ندا ... نه منو و زندگیش میخاد ولی خب اینم قبول دارم بخاطر رفتارای خودشه که خواهراش ایقد هار شدن نسلی عاشقت شد ک هیچوقت تورو ندید...
بیوه مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 335 همه خواهرشوهرا بد نیستن شانس توئه نمیدونم والله برا من که یه سری دیوانه روانی شدن بند پاره کردن وحشیا نسلی عاشقت شد ک هیچوقت تورو ندید...
سارااجون عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 6958 نه منو و زندگیش میخاد ولی خب اینم قبول دارم بخاطر رفتارای خودشه که خواهراش ایقد هار شدن اگ واقعا میخواست به هیچ کس اجازه حرف و دخالت نمیداد . این یه واقعیته با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏