2777
2789
عنوان

داستان چیه 😐

225 بازدید | 9 پست

امروز سه تا پیج که هرسه هم غریبه و برای آقا  بودن تو اینستا بهم  درخواست فالو دادن ... 

هفته پیش هم یکی اومد  درخواست داد اول ندیدم مرده بعد که پیام داد یهو گفت چه پیج قشنگی دارین رفتم دیدم کلی پیام نوشته تعریف کرده از اسم و عکس و پیجم و اینا ... 

بعد گفتم منو میشناسید ؟ گفت نه پیشنهاد فلان پیج بودی( یه پیج خبری مخصوص یه شهر خاص ( که شهر و اصالت همسرم هست) 

من نه برای اون پیج لایک کردم نه پست گذاشتم نه هیچی ... همسرم هم همینطور ؛ درواقع شک کردم که آشناست و داره کرم می‌ریزه 

گیر سه پیچ هم داده بود ؛ هی می‌گفت چندسالتونه چه پست های خوبی دارید خلاصه لاس میزد منم هی سین میزدم هیچی نمیگفتم تا اینکه یه چیزی گفت اعصابم خرد شد کلا حذفش کردم ...

بنظرتون ممکنه ربطی داشته باشه به این سه تا آقایی که امروز درخواست دادن؟ من آخه خیلی آدم پررنگی نیستم تو اینستا نهایت فامیل ها درخواست بدن گاهی هم دوماه یبار اینا غریبه 

شما شک ندارید به موضوع؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با کسی مشکل ندارین که بخواد پیش شوهرت خرابت کنه؟ مثلا به حرف بیارتت بعد به شوهرت بگه تو با مردا تو ا ...

چرا اتفاقا دشمن زیاد داریم برای همین گیج شدم نمی‌دونم کار کیه 

من همون دقیقه که پیام مزخرف داد به همسرم پیام دادم گفتم وقتی اومد پیشم همه رو نشون دادم گفت این پیج فیکع یاروهم داره دروغ میگه پیشنهاد اون پیج بودی هرکس هست آشناست 

چرا اتفاقا دشمن زیاد داریم برای همین گیج شدم نمی‌دونم کار کیه  من همون دقیقه که پیام مزخرف داد ...

چند بار جواب ندی بلاک کنی خودش بیخیال میشه نهایت خیلی گیر داد شکایت میکنی 

خیلی خوب کاری کردی به شوهرت گفتی

چند بار جواب ندی بلاک کنی خودش بیخیال میشه نهایت خیلی گیر داد شکایت میکنی  خیلی خوب کاری کردی ...

بنظرت دلیل اینکار وی می‌تونه باشه 

من خیلی آدم سنگینی هستم هرکسی هم باشه حتی فامیل هم باشه ازم شناخت داره می‌دونه  پا نمیدم 

چرا بنظرت؟

بنظرت دلیل اینکار وی می‌تونه باشه  من خیلی آدم سنگینی هستم هرکسی هم باشه حتی فامیل هم باشه ازم ...

چمیدونم والا همین که آبروتو جلو شوهرت ببره به نظرم یا اذیتت کنه ذهنت آروم نباشه