2777
2789
عنوان

علت بد بینی

96 بازدید | 12 پست

سلام من دو ساله تو رابطم و شدیدا بد بینم رابطمونم جدیه و طرف ادم خوبیه منتهی من شدیدا شک دارم به اینکه یه دختر نتونه از راه ب درش کنه چون سلیقه ها تو ظاهرم فرق داشت ایشون دختر چشم رنگی و بور دوست داشتن و من پسر چشم ابرو مشکی که کاملا برعکس شد ایشون از بابت من میگن اطمینان دارن ولی من شدیدا شکاک و بد بینم☹

همین روند و پیش بری جذب می‌کنی. 

یعنی چی

انرژی منفی ؟اخه جدی خیلی از دخترا الان حاضرن حتی نفر سوم یه رابطه شن من میگم سلیقت با چیزی که منم فرق داره میگه تو بدبینی سلیقه توام فرق داره اگه همچین چیزی بخواد ادمارو از هم سرد کنه پس نباشه بهتره من پسندیدم که اومدم جلو ولی دست خودم نیست شدیدا ادم بد دلیم..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی انرژی منفی ؟اخه جدی خیلی از دخترا الان حاضرن حتی نفر سوم یه رابطه شن من میگم سلیقت با چیزی ...

خب جواب قانع کننده داده بهت. برو مشاوره. این چه حرفیه دخترا راضین خب پسر ها هم راضین حالا یعنی چی؟

خب جواب قانع کننده داده بهت. برو مشاوره. این چه حرفیه دخترا راضین خب پسر ها هم راضین حالا یعنی چی؟

خیلییی داره اذیت میشه میگفت برم  اسنپ کار کنم که زودتر بتونم به هدفم برسم و بیام جلو دو سه تا کار کنم تو کار خودش همه آقان ولی اسنپ و اینا چون مسافر دختر بود نتونستم قبول کنم رمز گوشیشو همه چیشو میدونم ولی باز احساس میکنم اگه گوشی دیگه داشته باشه چی🤦🏻‍♀️چندین بار تمومش کردم اما خودش صحبت کرده که شک و بد بینی بیا بریم مشاوره ولی خب اصلا دست خودم نیست رفتارام انگار🤦🏻‍♀️

خیلییی داره اذیت میشه میگفت برم  اسنپ کار کنم که زودتر بتونم به هدفم برسم و بیام جلو دو سه تا ک ...

عزیزم ببخشید ولی اختلال وسواسی داری انگار انقد پسر هست همه مسافر ها منتظر شوهر تو هستن!

عزیزم علکی شک نکن مگه ازشچیزی دیدی تابحال پس شک وبزارکنارزندگیت وداغون می‌کنه واینکه بگورودتربیادخوا ...

فقط سر تفاوت سلیقه ها🥲هیچی ازش ندیدم خیلی باهام صحبت کرده که خب توام معیارت واسه ظاهر فرق داشته 

خانواده من مخالفن باهاش🥲من چندوقت پیش بحث کردم جلو بیاد چون شک کرده بودم بهش پا پیش گذاشتن اومدن ولی پدرم گفت جفت دانشجویید حتی اگه سرکار بری چون سربازی نرفتی نه هروقت درستون تموم شد و رفتی خدمت عقد کنید تا اونموقع نه خودشم خیلی بهم میگفت بیام خانوادت قبول نمیکنن فکر کردم بهونه میاره تا اومدم پدرم گفت فعلا زوده

افرین گلم هیچ وقت خودتونواسون در اختیار نزارین چون برابدست آوردنت دیگه تلاش نمیکنه

خیلی اشتباه کردم از اون بابت واقعا ولی خب دیگه گفتم بهش تا جدی نشده نه گفت من مشکلی ندارم صبر میکنم  اونجوری بهترم هست خیالت راحته دیگه ازدواج کردیم و امکان جا زدن نیست ☹🥲

ولی شدیدا بی دلیل بد دلم و استرس دارم خودش میگه ادم ازدواج کنه درست میشه الان ۲۴ ساعت باهم نیستیم طبیعیه درک میکنم ولی اینجور باعث میشی که یه رابطه مریض شه میگه وقتی شک میکنی بهم بگو قهر و بحث و دعوا فایده نداره بگو ثابتش کنه ادم بهت 

بعد چون اولین ادم زندگیشم که باهاش در ارتباطه میترسم که پاش سر بخوره خیلی تجربه ها که پسرا تو نوجوونی کردن و اینارو نکرده🥲از این بابت نگرانم ولی کاریه اصلا رفیق باز و اینا نیست🥲