2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ب خاطر اعتماد ب نفسی کدما زنا دادیم،وقتی تاپیک میزنیم ک چه کنیم یک مرد از ما خوشش بیاد؟! چکار کنیم به خرد جذبمون میشه ؟! انواع عمل و مسابقه تو زیبایی ولی آیا مردا هم میگن چکار کنیم ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ن همیشه اینطوری نیست.  جدی میگم. بی سواد هم باشه. ولی خوشگل و وفا دار باشه هم میگیرم من حتی اگر رییس‌جمهور باشم.  تازه از دختر شاغل خوشم نمیاد. یک حوریه. مثلن با ناز حرف میزنع پشت تلفن.  ( از شرکت فلان تماس میگیرم) 😂😂😂

اوما مرد نیستن

انگل هستن

دیدی انگل میچسبه بدن طرف و از خونش میخوره دقیقا همینن

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
ب خاطر اعتماد ب نفسی کدما زنا دادیم،وقتی تاپیک میزنیم ک چه کنیم یک مرد از ما خوشش بیاد؟! چکار کنیم ب ...

این جمله رو باید با طلا نوشت

دنبال شغل نیستم اگر تاپیکی راجبش میزنم صرفا هدفم کمک کردن و ایده دادنه

چرا بعضی خانما خودشون شغل ندارن یا شغل خوبی ندارن 

اما خواهان یه مرد همه چی تموم هستن؟ مردهاهم ب همون دلیل

در این دنیا نشد به امید دیدار دوباره در دنیای دیگر :)
چرا بعضی خانما خودشون شغل ندارن یا شغل خوبی ندارن  اما خواهان یه مرد همه چی تموم هستن؟ مردهاهم ...

👌

دنبال شغل نیستم اگر تاپیکی راجبش میزنم صرفا هدفم کمک کردن و ایده دادنه
ب خاطر اعتماد ب نفسی کدما زنا دادیم،وقتی تاپیک میزنیم ک چه کنیم یک مرد از ما خوشش بیاد؟! چکار کنیم ب ...

منم ب هیچ ورم نیست که طرف راضی باشه و با افتخار میگم نه تمایلی ندارم کار کنم.😂 اما بازم حرص میخورم که چرا توقع دارن!!

پسری که مایه نداره باید دور ازدواجو خط بکشه نه که یکی دیگرو هم بدبخت کنه

چرا بعضی خانما خودشون شغل ندارن یا شغل خوبی ندارن  اما خواهان یه مرد همه چی تموم هستن؟ مردهاهم ...

خود طرف ۱۲ تومن حقوق میگیره‌. و همه چی تموم هم نیست اگر بود قانع میشدم