2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2739 بازدید | 130 پست
مشاورم گفت اینا اینقدر بچشونو با وابستگی بیش از حد کنترل میکنن میخوان توام کنترل کنن و مطیع باشی حتی ...

متنفرم از این قوانین مزخرف من درآوردی دقیقا شوهر منم اینجوری بود میگفت تو نباید بگی کجایی و چیکار میکنی

Maryam::❤️

متنفرم از این قوانین مزخرف من درآوردی دقیقا شوهر منم اینجوری بود میگفت تو نباید بگی کجایی و چیکار می ...

کاش هیچوقت ازدواج نمیکردم ادمی که تو چهار سال دوستی منو یه روز نمیدید تحمل نمیکرد الان چی میگه همه بهم میگن دیگه نمیخوادت بفهم مگه من اسباب بازی بودم گرفتن بازی کرد دیگه نمیخوادش پس من چیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش هیچوقت ازدواج نمیکردم ادمی که تو چهار سال دوستی منو یه روز نمیدید تحمل نمیکرد الان چی میگه همه ب ...

کاش نسل همچین آدمایی از روی زمین محو میشد 

خانواده ت نظرشون در مورد جدایی ت چی هست ؟

کاش نسل همچین آدمایی از روی زمین محو میشد  خانواده ت نظرشون در مورد جدایی ت چی هست ؟

میگن اگه اینه درست نمیشه جدا شو بابام میگه تو با اون ازدواج نکردی با پدر مادرش کردی اونا هر چی بگن اونه از خودش اراده ای نداره

کاش نسل همچین آدمایی از روی زمین محو میشد  خانواده ت نظرشون در مورد جدایی ت چی هست ؟

تین اخر هفته شوهر خالم میخواد جلسه بزاره اصلا دلم نمیخواد ببینمشون ولی میگن باید رو در رو شی بگی اومدم ببینم این حرفایی که پسرتون میزنه چیه شما میزنید چیه 

میگن اگه اینه درست نمیشه جدا شو بابام میگه تو با اون ازدواج نکردی با پدر مادرش کردی اونا هر چی بگن ا ...

خوبه که بابات ازت حمایت میکنه والا به نظر منم همچین آدمی برای زندگی به درد نمیخوره مردی که از خودش هیچ اختیاری نداشته باشه هنوز زن اولی رو نگرفته از دومی حرف میزنه به درد زندگی نمیخوره مطمئن باش ۲۰ سال دیگه م توی جمع با افتخار میگه زن دوم میگیرم 

باز خودت بهتر میدونی آلان چون هنوز داغی و مطمئنم که خیلی دوسش داری برات سخته 

خوبه که بابات ازت حمایت میکنه والا به نظر منم همچین آدمی برای زندگی به درد نمیخوره مردی که از خودش ه ...

میدونی خیلی تنهایی کشیدم هفده سال تنهایی بی هیچ خانواده ای شاید پول داشتم اما محبت نداشتم پدرم زندگی خودشو داشت فکر کردم تشکیل رندگی میدم بچه دار میشم خوشحال زندگی میکنم 

میدونی خیلی تنهایی کشیدم هفده سال تنهایی بی هیچ خانواده ای شاید پول داشتم اما محبت نداشتم پدرم زندگی ...

تو چقدر منی 

دقیقا منم ازدواج کردم فکر کردم دیگه خانواده دارم و تنها نیستم ولی بدتر تنها شدم 

آلان فقط دارم تلاش میکنم حرفاشون رو فراموش کنم 

تو چقدر منی  دقیقا منم ازدواج کردم فکر کردم دیگه خانواده دارم و تنها نیستم ولی بدتر تنها شدم&n ...

تو تنهایی تنها بودن اسونه ولی اینکه تو جمع تنها باشی سخته خیلی غصه میخورم خیلیا امروز کلا اینستامو دی اکتیو کردم دیگه نرم تا چک کنم نمیدونم واقعا امروزم که قضیه طلا ها شد انگار من حق مدارم طلا های خودمم بخوام خجالت نکشیدم کادو هامم برداشتن 

میدونی خیلی تنهایی کشیدم هفده سال تنهایی بی هیچ خانواده ای شاید پول داشتم اما محبت نداشتم پدرم زندگی ...

با اشتباه ترین آدم ممکن ازدواج کردم از طلاقم خیلی ناراحتم یک سال به خاطرش عذاب کشیدم ولی آلان که بهتر شدم میگم چ خوب شد اومدم بیرون از اون زندگی 

زندگی کردن با همچین آدمایی خیلی سخته 

میدونستم اگه یکسال بیشتر طول بکشه خودم رو میکشم زندگیم رو جهنم کرده بودن همیشه اینقدر استرس داشتم نمیتونستم نفس بکشم

تو چقدر منی  دقیقا منم ازدواج کردم فکر کردم دیگه خانواده دارم و تنها نیستم ولی بدتر تنها شدم&n ...

این یعنی که ما مصممیم برای طلاق مصمم باشن برن اقدام کنن میخوام دمار از روزگارشون درارم برنم هرچی دارن بزنن به اسم اینو اون هیج نمیخوام دیگه ازدواج کنم فقط میخوام انتقام بگیرم دلم خنک بشه آبرو نمونه واسشون وایسن تا من برم دادخواست بدم خجالت نمیکشه زنگ زده به بابام ما فکرامونم کردیم طلاق توافقی نه بابا فکراتو با مامان بابات کردی 

با اشتباه ترین آدم ممکن ازدواج کردم از طلاقم خیلی ناراحتم یک سال به خاطرش عذاب کشیدم ولی آلان که بهت ...

والا من دیکه میترسم پیششون نفس بکشم هر کاریمو حرف درست کردن چرا خوابید چرا پاشد چرا رفت چرا اومد چرا قیافش ناراحت شد چرا اینجوری رفت بخدا دیوونم کردن امروز تا طلاهای خودمو بگیرم صد بار استخاره کردم

این یعنی که ما مصممیم برای طلاق مصمم باشن برن اقدام کنن میخوام دمار از روزگارشون درارم برنم هرچی دار ...

تا قرون آخر حقت رو بگیر زندگی مسخره بازی نیست که امروز بخواد و فردا نه 

تا قرون آخر حقت رو بگیر زندگی مسخره بازی نیست که امروز بخواد و فردا نه 

نه مسخره اونام من عروسکشون کوک میکنن باید حرف بزنم بخندم برقصم خدا اون روزو نیاره من از این حالتم در بیام تز چشمم بیوفتن منم خودمو میشناسم گیر سه پیج قراره زدم