2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2739 بازدید | 130 پست
ازصبح توفکرت بودم..عزیزم اونا از تنهایی تو سواستفاده میکنن..میخوان زهر چشم بگیرن.فقط نترس..حرفتو راح ...

نمیخوام دیگه باهاشون کاری داشته باشم بخدا روانی شدم چقدرما بریم بابام گفته اصلا کاری باهاشون نداشته باشین سر مسئله طلاهام عمم خیلی ناراحت شد که کادو خودمونم برداشتن زنگ زده به باباش گفته اقای فلانی خجالت نمیکشی دستتونو میبرین تو اموال به دختر یتیم که امانتدارتون کرده به رنت بگو عوض اینکارا حالا که پسرتون دخترمونو زن خودش کرده به فکر سر پناه باشه نه اینکارا خجالت نمیکشی دم خونه ادم میفرستی رسید امضا میکنی مگه ما از شما رسید گرفتیم دادیم خجالتم خوب چیزیه باباشم گفته والا همش نظره پسرمه اون کرده همین  

محکم باش قوی باش.طلاق ب این راحتی نیست..زندگی پستی بلندی زیاد داره خودتو نباز..شوهرت بازیچه شده

میدونم ولی از پستی بلندی خسته شدم دلم ارامش میخواست میدونی از وقتی به دنیا اومدم زندگیم پر پستی بلندی بود مشاورم گفت خانوم از تولدت تا ده سالکی تورو من یه کتاب میدونم هر صفحش پر نکته مال شوهرت از تولد تا الان سه سطره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک هامو میشه بخونی بهم نظرتو بگی😔 هنش دوس دارم فقط یکی باهام حرف بزنه

شوهرت پسرت نیست ک تو عروسی دنبالش گشتی.

داماد عموم زن اولش رو با اینکه خودش انتخاب کرده بود و عاشقش بود بخاطر اینکه جلوی دوستاش گفته بود ظرفا رو بشور طلاق داده بود

حالا صبوری کن.نری درخواست بدی،نری توافقی قبول کنی ا!

ی خورده بگذره خودش عاقل میشه.

انشالله عاقبت بخیر بشی

میدونم ولی از پستی بلندی خسته شدم دلم ارامش میخواست میدونی از وقتی به دنیا اومدم زندگیم پر پستی بلند ...

پس خودت رو اروم کن.تا بتونی تصمیم درست بگیری.خودت رو سرگرم کن.ی مدت وقت بده بهش.ببین چی میشه

نمیشه یعنی اصلا تحمل کرد ؟ خب چرا از اول ازدواج کردی

چرا میشه اما اون سراغم نمیاد سر میئله چرت و حرف بردن اوردنش میگه میخوام طلاق توافقی بگیریم تو تاپیکم گفتم کل ماجرارو

شوهرت پسرت نیست ک تو عروسی دنبالش گشتی. داماد عموم زن اولش رو با اینکه خودش انتخاب کرده بود و عاشقش ...

راست میگی عزیزم چیکار کنم دو هفته بود مریض بود ترسیدم چیزیش شه بعدم تازه عروس بودم میخواستم مثل همه پیشم باشه بهم توجه کنه من هنیشه پیش همه میگم خدا تورو برام نکه داره چه خوبه هستی درسته بعضی وقتام از دستش دلخور میشم عصبی میشم اما خوب میشه دیگه تو زندگی به من میکه اخلاقش تنده رفتیمم روانشناس مشاوره والا با این حرف بردن اوردنش عصبیم کرده الانم غیب شده

محکم باش قوی باش.طلاق ب این راحتی نیست..زندگی پستی بلندی زیاد داره خودتو نباز..شوهرت بازیچه شده

باید پاسخ بگه تو این یه ماه زنم کو نمیگه یبارتو این به ماه رنگ زدم طلاهای خونه پدریمو بگیرم میرفتم مهمونی گوشیم برنداشت