خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن 😌💖. قهرمان زندگی لعنتی خودت باش و همیشه خودتو در اولویت قرار بده تا ببینی چجوری همه چیز برات فراهم میشه چون تو یه زنی 😉
حتما دعا میکنم ولی بجا گوشی بشین امتحانتو بخون چون خودم بخاطر گوشی زیاد دوران دبیرستان ...
از ظهر مثلا دارم کار میکنم ولی از ده ساعت یازده ساعتش گوشی دستم بود. لامصب نمیشه ولش کرد
خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن 😌💖. قهرمان زندگی لعنتی خودت باش و همیشه خودتو در اولویت قرار بده تا ببینی چجوری همه چیز برات فراهم میشه چون تو یه زنی 😉
یه راه پیشنهاد میدم ک اگه واقعا ایندت و درس برات مهم باشه انجام میدی طول درس خوندن برای ۴۵ دقیقه گوشیتو بده دست مادر یا خواهر برادر بگو پایان ۴۵دقیقه ب مدت یه ربع بهم بدین استراحت
عامل همه بدبختیا و کارهای عقب افتادمون گوشی لعنتیه باخودت اینکارو نکن چون بعد چند سال ک این ر ...
از همین الان دارم حسرتشو میخورم ولی خب معتاد شدم :/
یه راه پیشنهاد میدم ک اگه واقعا ایندت و درس برات مهم باشه انجام میدی طول درس خوندن برای ۴۵ دقیقه گوش ...
من ب گوشیم وصلم تا دسشوییم با خودم میبرمش اصن فکرشم نمیشه😐