2777
2789

۵ ،۶ بیارید 

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بنظرم نوزاد باشه بهتره 

البته تا ۶ سال هم خوبه

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..چقدر از ناراحت بودن ناراحتم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشنای ماهم اوردن ، خداخیرتون بده ک اینکارو میکنید   

خدا بچهاتونو حفظ کنه

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

شما بچه اوردید از پرورشگاه

من مجردم ولی دوسدارم اگ ازدواج کنم یدونه بیارم از پرورشگاه خییلی دلم میخاد ، ولی تو فامیلامون زیاد داریم ک اوردن

من مجردم ولی دوسدارم اگ ازدواج کنم یدونه بیارم از پرورشگاه خییلی دلم میخاد ، ولی تو فامیلامون زیاد د ...

وضع مالیشون خوبه همه که اوردن؟؟ اگه کسی وضع مالیش خوب نباشه یامتوسط باشه بچه نمیدن؟ 

وضع مالیشون خوبه همه که اوردن؟؟ اگه کسی وضع مالیش خوب نباشه یامتوسط باشه بچه نمیدن؟ 

اره وضعشون خوبه همشون ، متوسط رو به بالا هستن ، همشونم دختر اوردن 

یکی هممیشناسم رفتن یه بچه خریدن ، بچه یه ادم معتاد بود ک یه بر سر اشتبا بدنیا اومده بود ، اون طفل معصوم گناهی نراشته البته

بعد این خانواده بشدت پولداری هستن خیییلی زیاد ، رفتن بچه رو خریدن دیگ نرفتن پرورشگاه و قانونی بود البته