2789
عنوان

بیاین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 38 پست
واقعا درک میکنم عزیزم  وقتی میبینم یکی اینجور از پدرش تعریف میکنه معلومه اون پدر چقد عشق محبت ...

عزیزدلم💔

خیلی پشت و پناهم بود رفت انگار حامی ندارم کوه ام رفت و انگار یک تکه از قلبم رو با خودش برد 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

از سال 89 هستین 😍 . . روح پدرتون شاد و قرین رحمت الهی باشه 🤲 چقدر انسان شریف و بزرگواری بود ...

الهی عاقبتتون بخیر باشه سفید بخت باشید و خوشبخت

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم💔 خیلی پشت و پناهم بود رفت انگار حامی ندارم کوه ام رفت و انگار یک تکه از قلبم رو با خودش بر ...

اخی عزیز دلم انشالله خدا بهت صبر بده ولی بدون تو قلبت بهش نزدیکه اونم حس میکنه حس آدما قویه 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
الهی عاقبتتون بخیر باشه سفید بخت باشید و خوشبخت

ممنونم ازتون 🙏🙏☘️🌹

کاربر آقا 🙌      عاشق موسیقی ، کتاب ، طبیعت ☘️خواننده مورد علاقه ام استاد شجریان و حمید هیراد عزیزم❤️ساز هایی که خودم بیشتر کار میکنم گیتار و سه تار 🌻آیدیم تو سایر پلتفرم ها salehioriginal 
اخی عزیز دلم انشالله خدا بهت صبر بده ولی بدون تو قلبت بهش نزدیکه اونم حس میکنه حس آدما قویه 

اینقدر به خوابم میاد یعنی هیچ کس اندازه من خوابش نمیبینه میاد دلداریم میده امید بهم میده 

یک شب خیلی ناراحت بودم از موضوعی اومد به خوابم بغلم کرد و توخواب گفت سه سال هست بغلت نکردم چقدر دلتنگت بودم و کلی تو بغلش گریه کردم 

الان هم اینا رو دارم با گریه مینویسم

اینقدر به خوابم میاد یعنی هیچ کس اندازه من خوابش نمیبینه میاد دلداریم میده امید بهم میده  یک ش ...

نه عزیزم گریه نکن 

باور کن اونم اذیت میشه تورو تو این حال ببینه 

همه ما یه روز میریم یکی زودتر یکی دیر تر 

این قانون دنیاست عزیزم 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
نه عزیزم گریه نکن  باور کن اونم اذیت میشه تورو تو این حال ببینه  همه ما یه روز میریم یکی ...

میدونم ولی خوب خیلی سخته

میدونم ولی خوب خیلی سخته

اره معلومه دل کندن از عزیزان واقعا سخته 

انشالله روحش در آرامش باشه خدا به شما صبر بده 

اره معلومه دل کندن از عزیزان واقعا سخته  انشالله روحش در آرامش باشه خدا به شما صبر بده

ممنونم عزیزم