2777
2789
عنوان

من چاقم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 22 پست
منم با اینکه کم غذام وزنم اینه یه سری هارو میبینم که واقعا چن برابر من غذا می‌خورد ولاغرن خیلی 

دقیقا دوست هر روز دو تا چیپس می خوره و کلیییی غذا ولی اصلا چاق نمیشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سن و تعداد فرزند هم مهمه

۲۰سال فرزندم ندارم 😁براهمین میگم احساس میکنم چاقم چون خانما بعد از زایمان کلی اضافه وزن میگیرن من خودم رو با اونا مقایسه نمی کنم

همه چی از دور قشنگنه  پس بزار همون دور بمونه .....
دقیقا دوست هر روز دو تا چیپس می خوره و کلیییی غذا ولی اصلا چاق نمیشه

منم که دانشگاه میرم خوابگاه غذا مثل بقیه حتی شده کمتر میخورم ولی اونا اکثرا خیلی لاغرتن خیلی لاغرم راستش من اونجوری هم دوس ندارم اصلا اینم خوب نیست که اصلا وزن نگیری صورت بهم میریزه

۲۰سال فرزندم ندارم 😁براهمین میگم احساس میکنم چاقم چون خانما بعد از زایمان کلی اضافه وزن میگیرن من خ ...

آره وزنت زیاده نسبت به سنت ،حالا راه زیاد داری واسه چاقی یکم هم برای اون موقع ها جا بزار من با قد ۱۶۸همسن شما بود ۵۸کیلو بودم بعد ازدواج چهار کیلو چاق شدم و بعد زایمان اول خودم رو دوباره به وزن قبل زایمان رسوندم و موندم ولی بعد زایمان دوم دوباره خودمو به قبل زایمان رسوندم ولی نتونستم ثابت نگه دارم الان هشتاد کیلو هستم و با توجه به سنم خیلی چاق دیده نمیشم ولی خب بازم ناراحتم از وزنم و روزی نیست بهش فکر نکنم ،منظورم اینه برای این روزهاتم جا نگه دار

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
آره وزنت زیاده نسبت به سنت ،حالا راه زیاد داری واسه چاقی یکم هم برای اون موقع ها جا بزار من با قد ۱۶ ...

بله شما درست میگید سن که بالاتر بره وزنم بالا می‌ره دیگه قدم رشد نمیکنه اراده کردم برم باشگاه وحتما رژیم بگیرم ولی دیگه خودتون میدونید اکثر تفریح جوونا بیرون رفتن وفست فود خوردن😩بتونم جلوی خودم رو بگیرم خیلی خوب میشه من مادرخودم همینم بوده۳۸کیلو بوده😁

بله شما درست میگید سن که بالاتر بره وزنم بالا می‌ره دیگه قدم رشد نمیکنه اراده کردم برم باشگاه وحتما ...

دختر عاقلی هستی موفق و خوشبخت بشی❤️❤️

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده