2777
2789
عنوان

بیاین عکس خونه زندگیم و بزارم

1180 بازدید | 52 پست

آخر یه  روزی گوشی مو میفروشم اکانتام مو برا همیشه پاک میکنم دست شوهرمو میگیرم  مبرم همچین جایی شروع میکنم به زندگی کردن 🥲  مرغ 🐔و گاو🐄 و گوسفند 🐏 برا خودم میگیرم سگ مونم بچه دار شده مبارکش🐕🐕 گربه مونم داره بازی میکنه با مرغامون🐈‍⬛🐈 اسبم داریم راستی اسمش تندره🐎

هوای پاک میخرم آرامش میخرم جای ماشینو شغل خفن و ... دست مامانم و خونوادم میگیرم  میبرم 

صبا زور بیدار میشم نون تازه میپزم  چای آتیشش میزارم کره و نون محلی و پنیر محلی و سر سفره میزارم شوهرم و بچه هام ار زیر کرسی یکی یکی میان بیرون سر سفره صبونه میحوریم  و زندگی رو شروع میکنیم 🤗🤗  روز جمعه است و مدرسه روستا هم تعطیله با بچه ها میریم کوه دارو جم می کنیم . شیر بزا رو می دوشیم   میبرمشون چرا ‌ به مزرعه مون سر می زنیم به باغمون . ناهار آبگوشت تو ظرف سنگی بار گذاشتم رو آتیش سبزی خوردن دخترم می شورع میاره سر سفره با  دوغ محلی و نون محلی همه باهم ناهار میخوریم شما هم دعوتین بفرمایین 🥺🥺 مامان بزرگم  داره خیاطی میکنه بابا بزرگم چپق میکشه و به بیرون خیره شده نم نم بارون داره میباره و یکم هوا خنک شده ما کرسی مونو ار زمستون جم نکردیم چون اینحا هوا شب سرد میشه بخاری  هیزمی داریم ک شوهرم رفته براش هیزم بیاره . میوه آوردم رو کرسی گذاشتم  و مامانم ار قدیما برامو میگه و بابا هم داره چرت میزنه . بچه ها از سرو کول  چرخ خیاطی مامان بزرگ بالا میرن نمیزارن کارشو بکنه 😁 شوهرمم میاد بخاری رو روشن میکنه و ما خوشبخت تر میشیم با گرمای خونمون ۰🥲🥲💚❤

*پ.ن: یه عکس اشتباه اومد.  در ضمن منم فردا امتحان دارم ذارم به خودم آرامش میدم ببخشید بد نوشتم ۰🥲 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلی دوست دارم برای ی مدت هم که شده کلا گوشی و نت و همه چی رو کنار بذارم بدون هیچ دغدغه درس و شغل و فلان با خانوادم بریم ی روستا زندگی کنیم 

فقط زندگی کنم 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

منم ببر🥺

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

دقیقا هم تصاویر هم تصوراتت همش‌ خونه ی مادر شوهر منه تو روستا آخر هفته ها میریم دقیقا همینه 😍😍و وااااقعا روحیه ی آدم انقدددد سرحال میاااد ک نگوووو اصن صبحا بیدار میشی‌با صدا مرغو خروس و منظره ی تپه و سرسبزی و یه آسمون صاف انقد کیف میده ک نگو

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

دقیقا هم تصاویر هم تصوراتت همش‌ خونه ی مادر شوهر منه تو روستا آخر هفته ها میریم دقیقا همینه 😍😍و وا ...

وای عزیزم اون لحظات آدم زندگی میکنه فقط 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور