2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با  اصالت باشن

آبرو داشته باشن

توان مالی خوبی داشه باشن، رفتارشون آزار دهنده نباشه و باعث خجالت نباشن 

خانواده ه خیلی خیلی مهمه اکثرا چون فکر میکنن با پسره ازدواج میکنن میتونن از خانواده چشم‌پوشی کنن درحالی که کاملا اشتباهه 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

حرومخور و مردم آزار و بی آبرو نباشن

محترم باشن و از لحاظ فرهنگی و رفتاری تقریبا هم سطح و طراز خودتون باشن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
با اصالت یعنی چی

یعتی آدم حسابین؛ صادقن؛ زود رنگ عوض نمیکنن؛ توی جامعه آبروی خوبی دارن، عقده ای نیستن و آبرو رو حفظ میکنن ، منطق دارن، اگه اشتباه کنن مسئولیتش رو گردن میگیرن، گردن گیرشون ضعیف نیست

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

ببین من خانواده همسرم تابه حال ندیدم با صدای بلند حرف بزنن ندیدم جلوی من یا داماد بحث کنن.بارها شده دارن صحبت میکنن یکیشون ساز مخالف میزنه طرف خیلی ناراحت میشه ولی سکوت میکنه اصلا جلوی کسی باهم بحث نمی کنن.ماپرشوهرم اگر بخواد چیزی به من یا دختراش گوشزد کنه یواشکی صدامون میکنه جای خلوت و بیان میکنن.اینا توی خانواده خودم اصلا نیست .مثلا موقع غذاخوردن بسیار آروم و شمرده میخورن اصلا حرف نمی زنن من تابحال ندیدم استخوان لیس بزنن همیشه با قاشق و چنگال تمیز و مرتب میخورن.حالا پدرشوهرمن سواد آنچنانی نداره ولی من همیشه موقع غذا کنارش میشینم انقدر که دلچسبه ولی عوضش پدرم به شدت اهل ملچ ملوچ و هورت کشیدنه.غذا رو با دست و شبخته میخوره وسط غذا همیشه درحال حرف زدنه اصلا تعارف نمیکنه همینکه بشینه بشقاب خودشو پر میکنه و شروع میکنه حالا پدر اسم و رسمی داذه مثلا..خانواده خوب یعنی این به نظرمن.

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست