2777
2789
عنوان

کلافه شدم...

83 بازدید | 10 پست

باید با شخصی صحبت کنم اما هرموقع رسمی حرف میزنم اون صمیمی حرف میزنه، اگر من صمیمی بشم به زور جواب میده. من کلافه شدم نمیدونم باید چجوری حرف بزنم. الان که رسمی ادامه میدم منو با تو خطاب میکنه، به نظرتون باید ناراحت بشم یا نشانه صمیمیتشه؟ جدا راهنمایی کنید دوستان مسئله ساز شده برام!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببین دلت چی میگه هموندرست .هر جور راحتی حرف بزن .اونی که به دل نشست دیگه به لحن حرفهات دقت نمیکنه و ...

من با خودم فکر کردم با اینکه سوالام درسیه اما مزاحم نباشم ببین واقعا خودم خوشم نمیاد

برای من وقت میزاره خب اما مثلا یکبار موضوعی به نتیجه نرسید و ازش عذرخواهی کردم برام نوشت مهم نیست😐

عزیزم میشه دعوت دوستی مو قبول کنی درمورد انفولانزا سرچ می‌کردم نظرشما رو خوندم سوال داشتم منم معده و درد شکم پهلو دارم گفتن از ویروسه یک هفته میگذره میخواستم بپرسم چقد زمان میبره چون تا حالا اینجوری نشدم از هرکی هم میپرسم میگه ما تا حالا با انفولانزا این علائم و نداشتیم😥

عزیزم میشه دعوت دوستی مو قبول کنی درمورد انفولانزا سرچ می‌کردم نظرشما رو خوندم سوال داشتم منم معده و ...

ویروس اصطلاحا زده به معدتون

حداقل دو هفته کامل زمان میبره

ماست پروبیوتیک و پونه کوهی، مرغ ساده فقط با ابلیمو و پیاز کباب کنید، چایی سبک و نوشابه سیاه بخورید.

دفعات اول ممکنه بالا بیارید و اشکالی نداره معده درحال تخلیه هست بعدش قبول میکنه غذارو. بخورید موارد ذکر شده رو.

ویروس اصطلاحا زده به معدتون حداقل دو هفته کامل زمان میبره ماست پروبیوتیک و پونه کوهی، مرغ ساده فقط ...

ممنون ازتون بعد درد شکم پهلو ها و کمر هم داشتین شما ؟ مثلا زیاد بشینم درد داره و بی اشتهایی 

ممنون ازتون بعد درد شکم پهلو ها و کمر هم داشتین شما ؟ مثلا زیاد بشینم درد داره و بی ا ...

بله عزیزم طبیعیه کم کم برطرف میشه، مایعات زیاد مصرف کن دفع بشه زودتر

خواهش میکنم

انشاالله سلامت بشید