2777
2789
عنوان

تنها بودن

119 بازدید | 24 پست

اگ  پنج سال توشهرغریب باشین هیچکسونداشته باشین خودتوشوهرتودخترت  باشین فقط شوهرتم دوساعت بارفیقاش حرف بزنه ۱۲ ساعتم سرکارباشه توخونع هم پای گوشیه چیکارمیکردین ن تفریحی ن پولی برای بازار رفتن ن کاری ن هیچی بای بچه یسالو۱۰ ماه چیکارمیکزدین بغز پرگلومه چشام پراشک ازتنهایی ن ذات خیانت رودارم ن تحملشو ن حوصلشو چیکارکنم با ط مرد بی عاطفخ بای خانواده ک بی اهمیتن توشهرشون و بات کاری ندارن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه دوست پیدا میکردم باهاش وقت میگذروندم

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    
یه دوست پیدا میکردم باهاش وقت میگذروندم

یجوری شدم ک متنفرم از همه الان رف تواتاق پچ پچ کرد با دوستش  گف دیگ نمیان اوناهم اینوشنیدم ‌ میترسم از رفاقت باادما حس میکنم همه نامردن و بد

یجوری شدم ک متنفرم از همه الان رف تواتاق پچ پچ کرد با دوستش  گف دیگ نمیان اوناهم اینوشنیدم ‌ می ...

حق داری منم دیگه به هیچ کس اعتماد ندارم و نمیخوام باهیچ کسی دوست باشم

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    
دقیقا شرایطتو داشتم رفتم آموزش آرایشگری با یکی از همسایه هام دوست شدم و بیرون میرفتم همش ولی آخرش نت ...

هیچ جوره راضی نمیشه برگردیم اینجا بارفیقاش خوشه بادخترای همکارش . میگ جنازموببر خوزستان