2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قبول باشه عزیزم

فردا سنو انتی دارم لطفا برای، سلامتی تودلیم دعاکن ممنون میشم😍✨

میدونی مامان، خیلیا دنبال تاریخ1403/3/3بودن برای ثبت بهترین روز زندگیشون، ولی برای من بدترین تاریخ عمرمه🥹روزی که دیگ لگد نزدی حرکت نکردی و فرداش بهم گفتن قلب کوچولوت ایست کرده اونم تو هفته32،وقتی که فقط چندهفته بود به بغل گرفتنت🥹😓نمیدونم حکمت خدا چی بود شکرش به داده و ندادش ولی مطمئنم برام جبران میکنه خدا باز بهم دخترمیده 🥹💚

شنبه اول ماه رجب است
دوستان هركس دعا كنه قبول ميشه چون كه ماه خانه خدا رو طواف ميكنه اين پيام روبه همه إرسال كن هيچ كس رو محروم نكن از اين دعا《ربى من كل ذنب واتوب الیک 》ماه عمود بر کعبه میشه. التماس دعا امشب تلاوت آيه29و30سوره فاطر باعث نزول بركت است. شما هم مثل من برای دوستاتون ارسال کنید《.بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحِيم إِنَّ الَّذِینَ یَتْلُونَ کِتَابَ اللَّهِ وَأَقَامُوا الصَّلاةَ وَأَنْفَقُوا مِمَّا رَزَقْنَاهُمْ سِرًّا وَعَلانِیَةً یَرْجُونَ تِجَارَةً لَنْ تَبُورَ ﴿٢٩﴾لِیُوَفِّیَهُمْ أُجُورَهُمْ وَیَزِیدَهُمْ مِنْ فَضْلِهِ إِنَّهُ غَفُورٌ شَکُورٌ( ۳۰)سُبحانَ الله يا فارِجَ الهَمّ وَ يا کاشِفَ الغَمّ فَرِّج هَـمّی وَ يَسّر اَمری وَ ارحِم ضَعفی وَ قِلَـّةَ حيلَتی وَ ارزُقنی حَيثَ لا اَحتَسِب يا رَبَّ العالَمين》
 حضرت محمد(ص) فرمودند هر کسی این دعا را بین مردم پخش کند گرفتاریهایش حل شود...

آقا
قبول باشه عزیزم فردا سنو انتی دارم لطفا برای، سلامتی تودلیم دعاکن ممنون میشم😍✨

چشم عزیزم 

الهی ب سلامتی و دل خوش ب بغل بگیریش

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
چشم عزیزم  الهی ب سلامتی و دل خوش ب بغل بگیریش

ممنونم عزیزم انشالا

میدونی مامان، خیلیا دنبال تاریخ1403/3/3بودن برای ثبت بهترین روز زندگیشون، ولی برای من بدترین تاریخ عمرمه🥹روزی که دیگ لگد نزدی حرکت نکردی و فرداش بهم گفتن قلب کوچولوت ایست کرده اونم تو هفته32،وقتی که فقط چندهفته بود به بغل گرفتنت🥹😓نمیدونم حکمت خدا چی بود شکرش به داده و ندادش ولی مطمئنم برام جبران میکنه خدا باز بهم دخترمیده 🥹💚