2777
2789
عنوان

دردِ دل

74 بازدید | 7 پست

یه نفر هست که تقریبا ۴ ساله دیوونشم ولی خودش نمیدونست از فامیلای دورمونه یه بار دایرکت پیام داد خوش و بش معمولی و اینکه ما فامیلیم و از این حرفا بعدش بهم گفت میشه عکستو ببینم منم محترمانه بهش گفتم ببخشید ولی من دوس ندارم عکسمو واسه کسی بفرستم بعد اون دیگه اتفاق خاصی نیفتاد همیشه هم استوریامو ریپلای میکرد تا اینکه پیجشو حذف کرد همین چند وقت پیش فهمیدم با یه دختر پولدار عملی نامزد کرده باورتون میشه دیگه حتی نمیتونم به هیچ پسر دیگه ای فک کنم؟!چند روز پیش تو مراسم ختم یکی از فامیلامون باهاش چشم تو چشم شدم دیروزم دوباره دیدمش دختر داییم گفت داره نگات میکنه

هنوز امید دارم که برگرده به خدا حتی یه ثانیه هم نمیتونم از فکرش بیرون بیام چی میشه برگرده به خدا دیگه از دستش نمیدم خواهرانه راهنماییم کنید چی کار کنم؟

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران.     دختر جنوبم🐚🧜🏻‍♀️

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نامزد داره دیگه فراموشش کن عزیزِ دل

به خدا دلم خونه من ۴ساله که عاشقشم چجوری فراموشش کنم وقتی میبینمش از شدت هیجان بدنم میلرزه

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران.     دختر جنوبم🐚🧜🏻‍♀️

به خدا دلم خونه من ۴ساله که عاشقشم چجوری فراموشش کنم وقتی میبینمش از شدت هیجان بدنم میلرزه

قربونت برم تو این ۴ سال یه حرکتی چیزی باید میزدی دیگه

اونم احتمالا ازت ناامید شده یا فکر کرده خوشت نمیاد ازش ؛فراموشت کرده 

من خودمم از عکس فرستادن بدم میاد؛میتونی استوری کنی یا پروفایل بذاری 

ولی هر چی بود گذشت ؛فراموش‌کن