2777
2789

یه روز در میون

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هفته ای یکبار اساسی تمیزمیکنم...ولی هر روز درحال جمع و جور کردن و مرتب کردنم.من بچه کوچیک دارم ...فکرشو کن امروز پاپ کورن خورده یخورده هم توجیبای شلوارش ریخته و پودر شده همه جا😬😬😬

واقعا باوجود بچه سخته خونه تمیز بمونه.البته من هیچوفت دعواش نمیکنم بهش میگم جاروشارژی بیار جاروشون کن😂

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

تازه خونمون رو نقاشی کردیم .. کمی وسایل خونه رو نو کردم ... همش .. فعلا دستمال دستم هست برای تمیز کاری ..اونقده حساس شدم ... شوهرم میگه .. کاش زودتر به خونه میرسیدم .. تو اینقده حساس میشدی برا تمیزی😬😅😃

[QUOTE=324328159]من هفته ای یکبار اساسی تمیزمیکنم...ولی هر روز درحال جمع و جور کردن و مرتب کردنم.من بچه کوچیک دارم .. ...[/QUOTE🤣🤣

خوبه عادتش دادی خودش خراب کاری هاش جمع کنه