2777
2789
عنوان

شماباشین میرین...

124 بازدید | 18 پست

تویه اتاق با مادرشوهرزندگی کنین؟؟ طوری شده دیگران دارن برام تصمیم میگیرن خانوادش میخوان منوببرن پیش مادرشون اخه مگه قدیم 

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

واااا نریااا

خانوادش تا ب بابام میرسن میگن ک شوهرم اوصاع مالیش خوب نیس بیادپیش مادرمون شورشو دراوردن انگار نوکرشونم برم اونجا کلفتی تااخرعمر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خر نشیااااا

بحث دارم باشوهرم نمیخوام برم نمیدونم چی ازجونم میخوان اقا دوستندارم بیام مگه زوره ب خانوادش صدبارگفتم ن  الان ازم متنفرم ولی باز ول کن من نیستن باز حرف خودشون میزنن قبل عقد صدبارگفتم ن ن 

من بیست روز خونه مادرشوهر بودم جنگ جهانی شد تو رو خدا نرو اگه واسه خودت ارزش قائل هستی نرو دوری و دوستی.

خیلی مهم است زندگی ات را با افرادی بگذرانی که نه تنها خوبی تو را می بینند بلکه تو را به آدم بهتری تبدیل می کنند.
با دو تا جمله ک ما نمیتونیم خودمون را بزاریم جای تو  تازه ازدواج کردین؟ بهت نگفته بود از اول ...

مادرش تنهاست،  و ب من ربطی نداره_روز اولم گفتم فقط خونه جدا الان اینا ول نمیکنن من شرط وشروطم قبل عقدگذاشتم

بحث دارم باشوهرم نمیخوام برم نمیدونم چی ازجونم میخوان اقا دوستندارم بیام مگه زوره ب خانوادش صدبارگفت ...

شده جدا شی راضی نشو

یک تعلیقی با سابقه😄🤟 کاربری شونصدهزارم😐 میشه برای سلامتی روحی و جسمیم صلوات بفرستی؟🥺💜
من بیست روز خونه مادرشوهر بودم جنگ جهانی شد تو رو خدا نرو اگه واسه خودت ارزش قائل هستی نرو دوری و دو ...

فکرکن میخوان ببرنم تویه اتاق ببین منوچقدر خرفرص میکنن

فکرکن میخوان ببرنم تویه اتاق ببین منوچقدر خرفرص میکنن

جنگ اول به از صلح آخر، همین الان سنگ ها تو باز کن حرفتو بزن زندگی مشترک اونم با مادر شوهر جز اعصاب خوردنی چیزی نداره.

خیلی مهم است زندگی ات را با افرادی بگذرانی که نه تنها خوبی تو را می بینند بلکه تو را به آدم بهتری تبدیل می کنند.
جنگ اول به از صلح آخر، همین الان سنگ ها تو باز کن حرفتو بزن زندگی مشترک اونم با مادر شوهر جز اعصاب خ ...

فکرکن پرجمعیتم باشن هرکی برازندگیت نظربده 

فکرکن پرجمعیتم باشن هرکی برازندگیت نظربده 

دور ازجون فقط کلفت ب اجر و مواجبشون میشی.