2777
2789
عنوان

دلم خیلی براش تنگه😭💔

281 بازدید | 5 پست

از زمستون99همو می‌شناسیم البته فامیل بودیم ولی خب همو نمی‌شناختم اون زمانم فقط شماره همو داشتیم و پیام می‌دادیم خرداد400بهم گفت ک دوسم داره تقریبا یک سال نیم من قبول نمیکردم همش قهر و بحث و دعوا فقط ب عنوان ی دوست بش پیام میدادم

اخلاقم خیلی تنده کلی حرف بارش کردم کلی تحقیرش کردم غرورشو شکوندم خوردش کرد 

هرچقد میگفت تو بچه من بچه تر باورش نمیشد حرفش یکی بود(میخوامت بدستت میارم) میگفت هوس نیس دوس نداشتم باهاش باشم سال کنکور بود عشق و عاشقی و من نذاشتم قبول شه سال بعد هم همینطور و الان اون پست کنکور باز منم کنکوریم این زمستون میشه یه ساله همو میشناسیم

چقدر زووووووود درگیر رابطه شدید هردوتون بچه بودین،😔

🇮🇷مرگ بر آمریکا و اسراییل🇮🇷مرگ بر چاهزاده پهلوی که جوانهای مملکتم و نیروهای امنیت رو پرپر کردن😔من عزادار همه برادرهای هموطنم هستم🖤

شهریور ماه برادرم فهمید ولی گفت بخاطر کنکور چیزی بت نمیگن طرفای ما هنوز مث عهد بوق تعصبین خلاصه گوشیم خاموش کردم فقط یبار مهرماه تونستم بهش زنگ بزنم هنوزم حضوری همو ندیدیم نمیدونم حسم عشقه یا نه ولی هرچی هست ی لحظه از فکرم در نمیاد نمیتونم بخونم تمرکز ندارم ناامیدم دلم براش تنگه دوست پسر عممه با شماره مامانم ایتا برا مدرسه رو لبتاب دارم دیروز شماررو بهش داد بهم پیام دادیم خیلییییی دلم براش تنگ بود خیلییی دوس داشتم بغلش گریه کنم

الان باز دلتنگش شدم نمیدونم تاکی باید از هم دور باسیم 

کاش تموم شه امسال😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر زووووووود درگیر رابطه شدید هردوتون بچه بودین،😔

خیلی زود بود

الان هم اون نمیتونه با فکر و دوری من تمرکز داشته باشه ب هدفش برسه

هم من کارم شده فکر و خیال و گریه 

خیلی زود بود الان هم اون نمیتونه با فکر و دوری من تمرکز داشته باشه ب هدفش برسه هم من کارم شده فکر ...

اره دیگه بهترین سن واس شروع رابطه رسیدن به بلوغ فکری.ذهنی وروحی و تحصیلی و شغلی و..... 

کاش بیشتر مراقب میبودید.الان آینده هردوتون بخاطر بچه بازی تباه شده 

نهایتش شما ی دختر دیپلمه و خانه دار و ازدواج سنتی می‌کنی 

ایشون هم کارگر یا مغازه دار و دیپلمه و صبح تاشب درگیر یک قرون 

نداشتید به درجات عالی برسید...

بعدها پشیمون میشین 

بهمدیگ قول بدید فلان تاریخ فلان تایم باهمدیگ تماس بگیرید.و قبل اون باید موفق بشید.قول بدید باخبرای خوب باهم تماس بگیرید 

مثلا مردادماه

🇮🇷مرگ بر آمریکا و اسراییل🇮🇷مرگ بر چاهزاده پهلوی که جوانهای مملکتم و نیروهای امنیت رو پرپر کردن😔من عزادار همه برادرهای هموطنم هستم🖤